Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Segueix el recompte de resultats de les eleccions municipals al Camp de Tarragona

ELECCIONS 26-M

Tots els resultats de les eleccions municipals 2019 a la demarcació de Tarragona

Enrique Martín el principal candidat a asseure's la banqueta del Nàstic

Tot apunta que el Consell d'Administració del Nàstic cessarà José Antonio Gordillo aquesta mateixa tarda
Enrique Martín el principal candidat a asseure's la banqueta del Nàstic | Laia Solanellas

 

A partir de les set de la tarda d'aquest dilluns 22 d'octubre, el Consell d'Administració del Club Gimnàstic de Tarragona cessarà l'actual entrenador del club, José Antonio Gordillo, i tot apunta que s'anunciarà qui ha d'ocupar la banqueta a partir d'ara. D'entre el ball de noms habitual en aquestes ocasions, destaca per sobre dels altres el d'Enrique Martín Monreal.

 

L'entrenador navarrès de 62 anys va ser un pilar fonamental de l'Albacete la temporada passada; agafant l'equip que es trobava a la zona baixa de la classificació en les primeres jornades i arribant a aconseguir la permanència a Segona tot i que va acabar el campionat amb una ratxa de XX sense guanyar, jugant-se el descens en la darrera jornada. El nom de Martín ja sonava des de la derrota d'ahir al camp del Lugo al Nàstic i de fet el mateix entrenador no va descartar en una trucada de TarragonaDigital la possibilitat de dirigir el conjunt grana. 

 

No obstant això, i també en declaracions a TarragonaDigital, el navarrès, que es trobava a França, va apuntar que habitualment treballa amb el seu equip de confiança, pel que podria no arribar sol a l'estadi tarragoní. En el cas que el Nàstic acceptés el condicionant de Martín, el club podria incorporar també Alfredo Sánchez (segon entrenador) i Javier Ramos (preparador físic), acompanyants del tècnic en la seva arribada a Albacete la passada campanya. D'altra banda, Juan Vizcaíno també ha sonat per reforçar el cos tècnic i la secretaria tècnica del club grana.

 

El més ben valorat per la directiva

Tot i que a hores d'ara no és l'única opció que el Gimnàstic de Tarragona té sobre la taula per treure l'equip del pou en què es troba des de principi de temporada, sí que és cert que tot apunta però, que un cop reunit el Consell d'Administració del Nàstic a les set d'aquesta tarda, Enrique Martín serà anunciat com a nou entrenador, i que aquest mateix dimecres, ja dirigirà el seu primer entrenament a les instal·lacions del club tarragoní. En la llista de candidats del Nàstic també han figurat noms com Lucas Alcaraz i Raúl Agné, tal com ha informat el Diari Més. Tot i aquests tècnics, si res no canvia serà Enrique Martín aquell qui aterri a la Budallera.

Comentaris