PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Enrique Martin fixa el partit contra el Granada com a full de ruta

L'entrenador Enrique Martín assegura que «el mirall on s'ha de veure el Nàstic és el partit contra el Granada». El navarrès confirma una nova titularitat de Viti i Salva

 

Enrique Martin té clar que el partit que va fer i la imatge que va donar el Nàstic davant del Granada tot i la derrota és el mirall on s'ha de veure l'equip. Enrique Martin està convençut que les victòries arribaran si se segueix aquest camí: «És evident que el partit que vam fer és el mirall on ens hem de mirar i seguir insistint per a què les victòries arribin. Espero la mateixa imatge que davant el Granada i estiguem un pèl més encertats».

 

Salva i Viti, titulars

Martín no ha dubtat sobre les situacions de Salva i Viti. El navarrès ha anunciat contundentment que ambdós jugadors repetiran en l'onze inicial. Té clar que els donarà continuïtat davant el bon paper que van fer en el darrer partit contra el líder de la categoria. El que no té tan clar és si donarà continuïtat al sistema emprat davant del Granada on va plantejar una defensa de quatre i no la que havia exhibit des de la seva arribada a Tarragona amb tres centrals i dos carrilers.

 

Absències i sistema

La baixa d'Albentosa per sanció anirà acompanyada de les de Tete, Dumitru, Mejías i Omar per molèsties, sense oblidar els lesionats de llarga durada com Ramiro i Iván López. L'absència d'Albentosa deixa més coixa la defensa però això no alteraria un possible canvi de sistema: «No m'obliga a res, no sóc un obsessionat d'un sistema i cal ser flexible i anar alternant. Els jugadors estan acostumats a jugar de quatre i quan ho hem fet de cinc també ho han fet bé. L'equip ha de tenir la dinàmica i l'actitud de l'altre dia si volem tirar endavant»

 

Enrique Martin espera que pugui arribar diumenge la primera victòria del Nàstic fora del Nou Estadi d'aquesta temporada. Parla de la dificultat que planteja un Extremadura amb jugadors com Enric Gallego que és el pitxitxi de la categoria amb catorze gols, tot i que serà baixa per rebre els grana.

 

Sobre el CF Reus

Martin ha parlat de la situació del CF Reus Deportiu. Espera que es resolgui i tot i admetre que el conjunt veí té jugadors interessants, ha evitat contestar a qui fitxaria: «Són situacions desagradables que sembla que no puguin succeir però es troben en unes circumstàncies alienes, en l'àmbit esportiu treballen i són professionals. L'important és que tot se solucioni i que es compleixi amb els jugadors».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris