Enrique Martín: «Hem d'arribar vius al Nadal»

Enrique Martín, tècnic del Nàstic, lamenta la derrota a Sòria i carrega contra la segona meitat quallada després de l'1 a 0. Demanar arribar vius al Nadal i fitxar
Enrique Martín ha canviat de discurs després de patir una nova derrota | Laia Solanellas

 

Enrique Martín ha canviat de discurs. Després de la derrota al camp del Numancia, el tècnic grana ja no parla de sortir de la zona de descens abans del 22 de desembre sinó que es marca com a objectiu «arribar vius al Nadal». Queden nou punts en joc abans de concloure l'any 2018 i els tarragonins es troben a sis punts de la permanència. L'actual rendiment de l'equip fa que sortir de les quatre darreres places abans de tres setmanes és missió impossible.

 

Martín lamenta el segon temps quallat

El navarrès ha lamentat la imatge donada en el segon temps després d'encaixar l'1 a 0 d'Higinio: «La segona part ha estat dolenta, la primera no. Ens ha faltat intensitat i ens hem ensorrat molt fàcilment amb el 2 a 0. El seu segon gol no ha estat per riure però gairebé». Martín afirma que «Isaac ha cridat 'meva' i Albentosa no l'ha escoltat». L'ex de l'Albacete ha volgut deixar clar que «estic satisfet amb la primera meitat però el detall del segon gol ens ha matat».

 

Escolta les declaracions d'Enrique Martín

 

 

El grana ha volgut recordar que «hi ha temps, estem en un paquet d'equips i en dos partits ens hi podem posar. A veure què podem fer en el mercat d'hivern, és evident que necessitem reforçar l'equip». No hi ha dubte que «és un repte difícil i complicat però no deixa de ser apassionant per la seva dificultat. Donant-li la volta a l'equip podrem sortir de baix».

 

Abraham i Márquez, ensorrats

Dos dels capitans de l'equip han parlat després del matx en els micròfons de Tarragona Ràdio. El defensa ha afirmat que «hem regalat la segona part, s'entén que tothom s'enfadi, no volem donar aquesta imatge, som els principals culpables i ho assumim tot». A més, Márquez ha comentat la seva inesperada titularitat per la lesió de Ramiro Guerra: «Ha estat molt ràpid tot, no he pogut escalfar bé, he hagut d'entrar ràpidament al partit però els errors ens han condemnat a un resultat voluminós».

 

Abraham Minero fa autocrítica

 

 

Javi Márquez lamenta el seon temps