Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

A la venda les entrades del CF Reus-Nàstic

Els abonats ganxets podran retirar entrades fins al 19 de setembre i a partir del dijous 20 sortiran a la venda al públic general
El derbi entre el CF Reus i el Nàstic a l'Estadi Municipal de Reus | Laia Solanellas

 

Les entrades del derbi tarragoní entre el CF Reus i el Gimnàstic de Tarragona, ja estan a la venda. Els interessats en assistir al partit que es disputarà el pròxim diumenge, 23 de setembre, a les sis de la tarda a l'Estadi Municipal, poden comprar les entrades a la Botiga del CF Reus, situada al Pallol. Així doncs, els abonats les poden adquirir fins al pròxim dimecres 19 de setembre –inclòs– i a partir del dijous ho podrà fer el públic general.

 

El preu de les entrades del CF Reus-Nàstic, entre 20 i 48 euros

Aquest divendres, 14 de setembre, s'iniciarà la venda exclusiva per a abonats del CF Reus, els quals tindran temps fins al pròxim dimecres 19 de setembre per poder retirar la seva entrada. A més, com abonats 'Sóc del Reus' podran comprar dues entrades més. Tanmateix, l'entitat reusenca ha recomanat que tots els socis del club retirin la seva entrada i, en cas que en vulguin agafar dues més, en el termini que hi ha.

 

D'altra banda, el públic general aficionat al futbol que no es vulgui perdre aquest matx, podrà començar a comprar les entrades a partir del dijous, 20 de setembre, a la Botiga del CF Reus situada al centre comercial El Pallol. L'horari de la botiga és des de les 9 hores fins a les 21, de dilluns a dissabte.

 

En aquest sentit, el públic general que vulgui assistir al derbi podrà retirar un màxim de 4 entrades. Els preus oscil·laran entre els 20 euros del seient a Gol i els 48 de Tribuna Alta. Tanmateix, el preu de la Tribuna Baixa serà de 36 euros i el de Lateral de 25. 

 

A més, després de la campanya de promoció que va engegar el CF Reus la setmana passada, tots els aficionats de públic general que van comprar una entrada per l'últim partit del club ganxet a l'Estadi Municipal contra l'Albacete, podran comprar-ne una pel derbi contra el Nàstic, a un preu reduït entregant l'entrada.

 

El derbi entre el CF Reus i el Nàstic a l'Estadi Municipal de Reus | Laia Solanellas

 

El Nàstic tindrà 357 entrades per al derbi

El Reglament General de LaLiga prohibeix al club local vendre entrades directament a l'afició visitant. En aquest sentit, l'entitat roig-i-negra ha cedit totes les entrades que corresponen a l'aforament de la zona visitant de l'Estadi Municipal de Reus. Així doncs, el Nàstic gestionarà les 357 entrades entre els seus aficionats per poder gaudir del partit contra el CF Reus.

Comentaris