Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Nàstic posa a la venda dimarts les entrades grana per al derbi a Reus

Els tarragonins han rebut 357 entrades però només es posaran a la venda 307. El preu per localitat és de 25 euros
L'afició del Nàstic a Reus en un dels darrers derbis | Laia Solanellas

 

L'afició del Gimnàstic de Tarragona ja sap que ha de fer per a poder assistir físicament al derbi de diumenge a les 18.00 hores contra el CF Reus Deportiu a l'Estadi Municipal ganxet. L'entitat presidida per Josep Maria Andreu posarà a la venda les localitats facilitades pels reusencs aquest dimarts a les 9.00 hores a les oficines de la Budallera a un preu de 25 euros. El CF Reus ha facilitat al Nàstic un total de 357 entrades, tot i que els pelacanyes només posaran a la venda un total de 307, reservant-ne 50 per a compromisos de l'entitat.

 

Dues entrades per cap, màxim

Les entrades nastiqueres es posaran a la venda aquest dimarts i van destinades exclusivament als abonats. Tots aquells/es interessats a poder adquirir una localitat, hauran de dirigir-se físicament a les oficines del club amb el carnet de soci i el DNI per poder extreure, com a molt, dos seients per cap. A més, el club ha recordat que la compra s'ha d'efectuar de forma presencial i no es podrà comprar cap entrada en nom d'un altre abonat.

 

L'afició nastiquera, al lateral

Els 307 seguidors del Nàstic que puguin adquirir una entrada aniran situats a la graderia de lateral tocant amb la graderia de gol que queda a la dreta de les imatges televisives. Aquella zona, habilitada per a l'afició visitant, és la que habitualment s'ha fet servir per acollir els nastiquers en els darrers derbis, sobretot en els dos últims competits a Segona Divisió.

 

Cal recordar que l'horari de les oficines del Nàstic per adquirir les localitats és de dilluns a divendres des de les 9.00 hores i fins a les 13.30 hores en horari matinal i des de les 16.00 hores i fins a les 19.00 hores en horari de tarda.

Comentaris