PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Entrades a partir de 3 euros per al CF Reus - Osasuna d'aquest diumenge

L'entitat roig-i-negra ha encetat la campanya #OmplimlEstadi de nou!, amb grans descomptes per a socis i seguidors
Els jugadors del CF Reus, celebrant un gol | Laia Solanellas

 

 

Després de la tensió viscuda durant les últimes setmanes, arriba certa tranquil·litat al CF Reus Deportiu. La salvació econòmica del club, la sortida de Joan Oliver després de la venda de l’entitat, la crisi i el rebombori mediàtic han eclipsat l’esport, el joc i la pilota. Ara, els jugadors tornaran a vestir-se de curt i el club roig-i-negre afrontar un altre partir vital, el pròxim diumenge, 23 de desembre, contra l’Osasuna.

 

L’entitat, per tal d’assolir un punt d’inflexió i moral que permeti l’equip sortir de la part baixa de la classificació de LaLiga 1|2|3, ha engegat la campanya #OmplimlEstadi de nou!, una iniciativa de suport que oferirà als abonats i seguidors del CF Reus entrades amb grans descomptes.

 

Entrades pel CF Reus - Osasuna a 3 i 7 euros

Pel partit del pròxim diumenge, els abonats —i abonats ‘Sóc del Reus’— podran retirar fins a quatre entrades, de la zona que vulguin, a un preu de 3 euros cadascuna. Per al públic en general, el club ofereix quatre entrades per persona, a la part de l’estadi que vulguin, per un cost de 7 euros cadascuna. Les entrades pel CF Reus – CA Osasuna, que es disputarà el 23 de desembre a les 12.00 hores, ja es poden adquirir a La Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol, en horari de 9.00 hores a 21.00 hores.

 

Joan Oliver posant pau a les crítiques més ferotges que ha rebut | Laia Solanellas

 

La sortida de Joan Oliver i la venda del club, oficials aquesta setmana

Tal com va avançar TarragonaDigital, el futur del CF Reus passa lluny de les mans de Joan Oliver. El màxim accionista del club, amo de més del 90 per cent de les accions de la societat anònima esportiva, abandonarà l’entitat ganxeta després de vendre el gruix de les seves participacions a un empresari aliè a l’entitat.

 

Tot i que, en un principi, els indicis i les escasses informacions vinculaven el representant Jorge Mendes amb la compra del club, el portuguès, finalment, no serà el salvador del Reus. Segons s’ha pogut saber, i a falta de les explicacions i confirmacions oficials que es faran públiques aquesta setmana, Mendes sí que ha jugat un paper molt important com a intermediari amb un tercer empresari del seu entorn, que aterrarà, ben aviat, a la capital del Baix Camp.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris