Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Lluís Albesa (CF Reus) serà entrevistat a TarragonaDigital

TarragonaDigital entrevistarà durant les pròximes hores el segon tècnic dels reusencs i t'oferim la possibilitat de participar activament deixant la teva pregunta a la mà dreta de Xavi Bartolo
Lluís Albesa, segon entrenador del CF Reus | CF Reus

 

Lluís Albesa, segon entrenador del CF Reus Deportiu, serà el pròxim entrevistat en clau esportiva a TarragonaDigital.com. La mà dreta de Xavi Bartolo serà el protagonista d'aquesta setmana dins de la cobertura informativa de l'entitat roig-i-negra i analitzarà l'actualitat que envolta l'equip, la ressaca de la darrera jornada, allò que li espera a l'equip de cara al pròxim encontre, entre d'altres qüestions. A més, us oferim la possibilitat de participar activament de l'entrevista que es realitzarà dimecres 3 d'octubre a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Reus. Podeu deixar les vostres qüestions mitjançant el correu electrònic esports@tarragonadigital.com i també podeu col·laborar mitjançant les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook. Dimecres a les 11.00 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini.

 

D'entrenar al filial, a tercer i segon entrenador

Lluís Albesa és un clar exemple de la filosofia de treball del CF Reus Deportiu. El segon tècnic roig-i-negre ocupa aquest càrrec des del mes de gener, quan la direcció esportiva va considerar adient crear la figura del tercer tècnic que completava la parella formada per Xavi Bartolo i Aritz López Garai. Albesa deixava així la banqueta del CF Reus B Cambrils en plena temporada, lloc que havia ocupat des de la temporada 2015-2016. El tècnic, que va assolir dos ascensos seguits amb el filial ganxet després de passar de Segona Catalana a Tercera Divisió en poc mes de dotze mesos, ocupa ara la plaça de segon entrenador del primer equip després de l'adéu de López Garai i el nou càrrec de Bartolo. A més, Albesa és professor del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport en el TecnoCampus (Universitat Pompeu Fabra) i es declara un amant del rendiment, la docència i la psicologia aplicada a l'esport.

 

La publicació de l'entrevista, dimecres a la tarda

Aquesta entrevista, com totes les que es realitzen durant la temporada, es publicarà durant el vespre del mateix dia de la realització de la mateixa. TarragonaDigital us oferirà en format vídeo tota la conversa amb el protagonista roig-i-negre, arxiu que anirà acompanyat d'un resum mitjançant un text i diferents fotografies.

 

Comentaris