Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Barreiro: «Comparteixo les crítiques, em va fer vergonya a mi mateix»

El primer capità del Nàstic dona la cara en el dilluns més complicat de la temporada després de la derrota paupèrrima a Albacete
Manu Barreiro durant l'entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

 

El capità del Nàstic ha parlat. Manu Barreiro ha repassat el darrer partit dels grana al camp de l'Albacete al Sempre Nàstic i ho ha fet no pas per posar una tireta sobre la ferida. El davanter gallec ha mostrat la seva faceta més sincera i, tot i que no és jugador amb un to de veu de perfil extravertit i rialler, no ha pogut tapar un punt de desànim per tot allò que està vivint: «No hi ha lectura del partit, ho vam fer tot malament, poques coses es poden salvar, potser només l'actuació d'Isaac. No vam estar a l'altura i cal ser crítics amb el que hem fet, és un partit per oblidar i hem de corregir moltíssimes coses, és difícil fer-ho pitjor».

 

No val a badar, no sempre hi haurà final feliç

El dorsal número 11 dels tarragonins ha afirmat que «vam tenir errades que no es poden permetre en el futbol professional, el millor és el resultat, es va quedar curt» i ha advertit que «no ens podem despistar, tenim l'experiència dels dos anys anteriors, les campanyes es fan complicades, desgasten molt i no sempre tot sortirà bé. Hem d'espavilar i començar a sumar de tres en tres».

 

Barreiro ha analitzat com els grana van oferir una imatge tant pobre al Carlos Belmonte: «No sé com explicar-ho però no arribes a les pilotes, arribes un segon tard, no guanyes les disputes, perds els duels individuals, etc». Més enllà del nivell col·lectiu, el davanter no amaga que «no estic al meu nivell, crec que m'ha passat factura ser pare, és quelcom molt maco però molt dur. Sóc molt crític, sé que puc estar molt millor». Sobre la seva absència de gol aquesta temporada, assegura que «em preocupa, em sento molt responsable en aquest equip, els companys t'escullen com a capità i ets el primer que ha de donar exemple».

 

 

Sense paraules per a l'afició

Manu Barreiro veu difícil dir quelcom que pugui acontentar l'afició: «És complicat que després de la imatge a Albacete els hi puguis dir alguna cosa, cal demostrar-ho amb fets. Intentarem canviar la dinàmica, ser positius, pensar en el partit davant l'Oviedo que sense fer res espectacular la gent va marxar contenta. Hem de donar el mínim d'intensitat, córrer i que la gent es vegi reconeguda en l'equip».

 

En un atac de sinceritat, el gallec ha afirmat que va sentir vergonya pròpia davant l'Albacete: «Veus el partit de divendres i penses 'ostres, som dolentíssims'. Hem de ser crítics i saber que ens van poder fotre quatre, cinc o sis i no hauria passat res. Què va canviar? Això s'ha de detectar, no ens ho podem permetre. Dotze jornades, nou punts i dos partits guanyats, molt poc tenint en compte el potencial que tenim».

 

Pel que fa a les crítiques de l'entorn, «entenc les que rebem i les de divendres fins i tot les comparteixo, em va fer vergonya a mi mateix». Assegura que la plantilla s'intenta aïllar de les xarxes socials però «ens arriba per Twitter, Facebook o Instagram. T'arriba tot. Uns ho porten millor, altres ho porten pitjor però això és futbol i estàs exposat». El davanter gallec ha tractat altres qüestions que pots veure en el vídeo de la part superior al text.

 

Manu Barreiro durant l'entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López
Comentaris