Bernabé: «Si avui es dubta de Bartolo és que no hi ha projecte»

Bernabé Barragán, porter i segon capità del Nàstic, és contundent sobre les veus crítiques amb el tècnic Xavi Bartolo: «No podem crear un projecte a dos anys i a la sisena jornada dubtar del joc»

Bernabé Barragán parla clar. El porter andalús del Nàstic, d’un perfil baix i serè quan s’exposa als mitjans de comunicació, té les idees clares i avui ha donat un cop de puny sobre la taula quan ha estat qüestionat per la situació que viu l’equip i les crítiques i dubtes que s’han generat al voltant de Xavi Bartolo, tècnic grana, després del deficient inici de lliga pel que fa a punts. Bernabé, segon capità de la plantilla, és contundent i ha deixat anar frases en el Sempre Nàstic d’avui que busquen fer reflexionar tothom: «Si avui posem en dubte el cap i el cor del projecte, és que aleshores no hi ha projecte».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El projecte, a dos anys

El porter nastiquer, que és conscient que no jugar el playoff seria «una decepció» mentre que no assolir l’ascens suposaria «una desil·lusió», va més enllà i recorda els fonaments del projecte presentat a l’estiu: «Aquí s’ha parlat durant l’estiu i durant la preparació de tot que era un projecte a dos anys, això és quelcom innegable. Amb això no dic que enguany no es vagi a pujar, l’únic que demano és tranquil·litat i confiança, normalitat. No podem crear un projecte a dos anys i a la sisena jornada es posi en dubte la forma de jugar i de competir. Posar en dubte el treball de l’entrenador, el cos tècnic, el director esportiu i el projecte és una mica bogeria, fer-se un tret al peu. Si tallem de soca-rel, no tenim projecte i hauríem de començar un de nou, precipitar-ho tot d’una manera que no correspon».

Bernabé Barragán al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

A més, ha defensat el treball de Xavi Bartolo recordant el pobre futbol que es practivava amb Enrique Martín: «La mateixa gent que avui critica i segueix l’equip és la mateixa que va venir l’any passat i aquesta gent ha de ser conscient que l’any passat, ocasions en un partit, si no era per una centrada o una pilotada poc perill es creava als rivals. Avui es generen vuit o nou ocasions clares per partit». Tot i això, no amaga que la decepció per l’inici del torneig és lògica: «La situació segueix sense ser la que tothom esperava, sobretot pels resultats. Tots estem decebuts amb aquest inici però no ens podem fer “l’harakiri”, hem de treballar el doble, tothom ha de donar una millor versió i aleshores arribaran els resultats».

Tot i que considera que «el rival ens fa molt malt amb poc i nosaltres amb molt fem poc mal», també és autocrític dins del vestidor: «Hi ha jugadors que potser no donin la versió esperada, gent que hauria de tenir més responsabilitat». Sobre el Castelló, el sevilla afirma que «estan en un moment molt bo, en una dinàmica oposada a la nostra, intentarem revertir-la, sense sortir-nos del nostre guió, pensem que diumenge serà el dia d’inflexió». El porter grana ha tractat altres qüestions que pots recuperar en el vídeo de la part superior al text.

"⚽ El Nàstic acaba la campanya de captació d'abonats conservant el 80% dels carnets" "Bernabé, protagonista del Sempre Nàstic. Vols fer-li alguna pregunta? Deixa'ns-la!"