PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Lluís Fàbregas: «El deute del Nàstic està pràcticament a zero»

El director general grana fa repàs de l'actualitat grana en una setmana on s'esperen, com a mínim, dos fitxatges i dues baixes

 

Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, ha passat revista a l'actualitat grana aquest migdia al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio, programa que compta amb l'estreta col·laboració de TarragonaDigital. El vallenc ha repassat tots els aspectes interessants en clau nastiquera i ha avisat que el club patirà molts moviments en les pròximes hores: «En principi arribaran dos jugadors aquesta setmana però primer han de sortir dos jugadors que tenim». Un dels que arribi podria ser Iván López, lateral dret del Llevant de 26 anys que des de SER València situen a Tarragona en forma de cessió.

 

Sortides de Kakabadze i Dimitrievski

Aquest fet podria accelerar la sortida d'Otar Kakabadze, un jugador que segons Fàbregas «té mercat, hi ha algun club força interessat en ell, acaba contracte el 30 de juny i té opcions de poder sortir». Qui està pràcticament fora del Nàstic és Stole Dimitrievski: «Fa temps que donem per feta la sortida de Dimitrievski, el pretén més d'un equip important, s'està negociant i estem tancant els detalls». L'adéu del macedoni es podria tancar dimarts o, com a molt tard, dimecres.

 

L'economia grana, sobre la taula

Malgrat que en la darrera Junta General d'Accionistes es va anunciar que el Nàstic arribaria al 30 de juny amb el deute exhaurit, els moviments tarragonins en el mercat d'hivern per intentar salvar l'equip del descens va provocar una lleugera desviació pressupostària que ha posposat el definitiu 'deute zero': «El deute està pràcticament a zero. Amb les vendes i l'ampliació de capital, l'escenari del Nàstic és de deute quasi zero», ha explicat Fàbregas.

 

Pel que fa al pressupost, els grana tenen un «al voltant d'onze milions i es pot veure incrementat amb les vendes extraordinàries que no estaven previstes», xifres positives que xoquen amb el descens d'ingressos per drets televisius: «Fa tres anys vam cobrar quasi set milions i ara no arriben als sis».

 

Lluís Fàbregas durant l'entrevista al Sempre Nàstic | Cedida

 

Sobre el límit salarial

L'afició del Nàstic pot respirar tranquil·la sobre els problemes amb els límits salarials que imposa LaLiga i que, per exemple, tant estan afectant el CF Reus perquè «tots els jugadors que tenim poden participar». A més, el director general grana ha deixat clar que el conjunt grana encara té pressupost per seguir actiu en el mercat perquè «hi ha marge, condicionat a sortides si n'hi ha. Hem signat ampliacions de capital, ritme alt de venda d'abonaments i tenim patrocinadors», ha destacat el vallenc.

 

El Nàstic no vol córrer

Si hi ha quelcom que se li ha demanat als grana aquest estiu és més velocitat a l'hora de conformar la plantilla. José Antonio Gordillo, tècnic dels tarragonins, reconeixia a TarragonaDigital les ganes d'haver tingut el planter molt més desenvolupat fa dues setmanes. Ara, amb la lliga començada, la situació no ha millorat en excés. Així i tot, Lluís Fàbregas ha assegurat avui que «estem seguint el ritme i els temps que nosaltres marquem. Som un club que volem ser sòlids i consolidats a Segona, sent rigorosos amb les decisions que es prenen, no estirarem més el braç que la màniga».

 

El director general grana ha tractat altres qüestions com la futura Ciutat Esportiva grana a Campclar, la querella presentada a Federbet o el possible retorn de Pleguezulo en una entrevista que es pot veure íntegrament en el vídeo de la part superior al text.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris