Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

La campanya tarragonina per a les municipals del 26-M, en directe

Gordillo, contundent: «Un punt de nou és molt poc, estic empipat»

L'entrenador del Nàstic analitza els nervis de l'entorn, ens presenta Albentosa i demana paciència per al projecte i per a què els jugadors trobin el nivell físic
José Antonio Gordillo durant l'entrevista a Tarragona Ràdio | Tarragona Ràdio

 

Tercera jornada de lliga a Tarragona i l'entorn grana comença a patir més del desitjat. José Antonio Gordillo, tècnic del Nàstic, ha estat el convidat d'aquest dilluns al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio i ha fet balanç del present d'un equip que ha aixecat dures crítiques de l'entorn després de la pèssima imatge oferta davant el Rayo Majadahonda. Gordillo ha dit que «un punt de nou és molt poc, estic empipat» i ha deixat clar «intento abstreure'm de l'entorn però potser sí que hi ha massa crítiques, entenc la crispació de l'aficionat i del soci després dels dos darrers anys».

 

Comprensiu però demana paciència

El de Morón de la Frontera ha demanat calma i paciència perquè «el club va decidir donar-li un gir a la parcel·la esportiva i això requereix un temps important i en el futbol això és el que menys hi ha». Gordillo, que reconeix que «no sóc de posar excuses, sóc el primer a assumir les responsabilitats del dolent partit», no entra a valorar si el club tindrà la paciència que demana: «No ho sé, això no ho controlo, em dedico a entrenar i això ho fem bé. Els jugadors estan contents amb la nostra idea. Em deixaré l'ànima, el meu grup de treball treballa entre deu i dotze hores al dia, set dies a la setmana».

 

L'andalús ha analitzat el sentiment del nastiquer i ha plantejat dues formes de veure el present: «Una on el club acumula dues temporades salvant-se en la darrera jornada i on l'aficionat està cansat i l'altra és que estem un projecte on s'ha canviat el rumb de la direcció esportiva i on la meva experiència em diu que això necessita temps. Una altra cosa és el temps que et donin».

 

Escolta l'entrevista íntegra a José Antonio Gordillo

 

 

Bernabé i Albentosa

Qüestionat des de la graderia sobre la titularitat de Bernabé i la suplència de Becerra, entre altres casos, Gordillo ha estat més contundent: «Tenim sis mil i escaig entrenadors i hi hauria més de sis mil alineacions diferents. Jo tinc un cos tècnic on em recolzo i delego perquè és la meva manera d'entrenar i prenem la decisió que jugui Bernabé». Pel que fa al nouvingut Albentosa, qui avui ha realitzat la primera sessió d'entrenaments amb els seus nous companys, el tècnic grana ha dit que «venia entrenant amb el Depor però no ha jugat els partits que ens agradaria per haver arribat en plenitud. Està bé, esperem que entri ràpidament en la nostra dinàmica, ha de ser un jugador important per a nosaltres».

 

Sobre la confecció de la plantilla i la tasca d'Arnal Llibert durant l'estiu, l'andalús no ha contestat de forma directa a si té la plantilla que volia: «És la plantilla que tinc, Arnal entén això com jo, hem connectat bé. Parlem clar i sap el que volia i anem de la mà. Hi ha coses que no s'han pogut fer, el pressupost s'ha de tenir en compte però sí que estic content amb la plantilla que tinc. Quan trobem el to físic i l'estabilitat, podrem competir bé».

 

L'estat físic de l'equip, a debat

Gordillo ha demanat paciència per al projecte i també per als seus futbolistes. Sobretot per aquells que no es troben a un nivell òptim de forma per a poder competir al 100%: «La defensa d'ahir va ser inèdita amb l'entrada d'Iván i Cadamuro, després d'un temps d'inactivitat. Estem en pretemporada amb alguns jugadors, el dolent és que ens juguem tres punts en cada jornada. Jo tindria paciència, és un projecte nou i els jugadors no els tindrem al 100% fins d'aquí a unes jornades, el projecte és bo, tenim un equip en construcció».

 

Pel que fa a realitzar alguna incorporació de futbolistes que es trobin a l'atur, fet que no va descartar el director general grana Lluís Fàbregas minuts abans del duel contra el Rayo Majadahonda, Gordillo no s'hi oposa: «Vam intentar fins a darrera hora mirar alguna opció i si el trobem ara, perquè no. No m'agradaria signar per signar. Arnal ho té clar, si arriba alguna cosa que ens millora i tenim marge (econòmic), endavant».

Comentaris