Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Tensió en la concentració de Vox a Bonavista

José Antonio Gordillo, protagonista del Sempre Nàstic

Participa de l'entrevista al tècnic grana deixant les teves preguntes a l'interior de l'article
José Antonio Gordillo passarà pels micròfons de Tarragona Ràdio | Joan Alfons López

 

José Antonio Gordillo, entrenador del Nàstic de Tarragona, serà el protagonista del Sempre Nàstic d'aquest pròxim dilluns  El tècnic de Morón de la Frontera participarà del programa de Tarragona Ràdio que compta amb l'estreta col·laboració de TarragonaDigital. L'actualitat que envolta l'equip, la darrera jornada de lliga, els darrers dies de mercat i moltes altres qüestions són factors que tractarà un dels pesos pesats del Nàstic, a més de sotmetre's a les vostres qüestions que ens podeu deixar mitjançant el correu electrònic esports@tarragonadigital.com.

 

També podeu col·laborar mitjançant les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook a les pàgines de l'edició d'esports de Tarragona Digital, l'edició nastiquera i el grup 'Nàstic Per Sempre'. Dilluns a les 14.00 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini. L'entrevista es podrà seguir mitjançant el 96.7 FM de Tarragona Ràdio, el 101.0 FM de Ràdio Sant Pere i Sant Pau i a aquest mateix article amb el reproductor de la part inferior al text.

 

 

Una temporada més, el Sempre Nàstic al peu del canó

Aquest dilluns 27 d'agost donarà el tret de sortida, una temporada més, a la versió diària del Sempre Nàstic. L'espai radiofònic degà de l'actualitat grana debutarà dilluns a les 14.00 hores i fins a les 15.00 hores. Durant una hora els dilluns i 30 minuts de dimarts a divendres, Tarragona Ràdio aproximarà l'actualitat del Nàstic amb la veu dels protagonistes de la jornada, la ressaca del darrer matx nastiquer, anàlisis d'allò que ja ha succeït i la previsió d'allò que pot esdevenir en el pròxim partit. El programa es pot escoltar cada dia a partir de les 14.00 hores a la sintonia de Tarragona Ràdio (96.7 FM, web, APP i TDT). El periodista Jordi Blanch s'encarrega de posar veu a l'espai de dilluns a dijous mentre que Joan Alfons López, responsable d'esports a TarragonaDigital, ho fa cada divendres.

Comentaris