Josema, protagonista del Sempre Nàstic després de les seves polèmiques declaracions

Participa de l'entrevista al defensa grana deixant les teves preguntes a l'interior de l'article o vine a veure en directe el programa al Tradicionarius de Tarragona (C/Rovira i Virgili 32) i fes-li tu mateix/a
Josema amb la samarreta del Nàstic | Gimnàstic

 

Finalment serà Josema, defensa del Nàstic de Tarragona, el protagonista del Sempre Nàstic d'aquest dilluns. Tot i que en un principi estava previst que l'entrevistat fos José Kanté, finalment serà l'andalús qui participarà del programa de Tarragona Ràdio que compta amb l'estreta col·laboració de TarragonaDigital. El canvi arriba després de les polèmiques declaracions del futbolista després del matx contra el Granada (2-0), on va titllat de 'frustrats' l'entorn del Nàstic que dubta de la competitivitat dels homes d'Enrique Martin. El central cedit pel Córdoba tornarà als micròfons del Sempre Nàstic on ahir va obrir la caixa dels trons i oferirà la seva versió dels fets. L'actualitat que envolta l'equip, la darrera jornada de lliga i moltes altres qüestions són factors que tractarà, a més de sotmetre's a les vostres qüestions que ens podeu deixar mitjançant el correu electrònic esports@tarragonadigital.com.

 

També podeu col·laborar mitjançant les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook a les pàgines de l'edició d'esports de Tarragona Digital, l'edició nastiquera i el grup 'Nàstic Per Sempre'. Dilluns a les 14.00 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini. L'entrevista es podrà seguir mitjançant el 96.7 FM de Tarragona Ràdio, el 101.0 FM de Ràdio Sant Pere i Sant Pau, aquest mateix article amb el reproductor de la part inferior al text i mitjançant un Facebook Live que començarà pocs minuts després de les 14.00 hores a la pàgina de Facebook d'esports de TarragonaDigital.

 

 

Una temporada més, el Sempre Nàstic al peu del canó

Aquest dilluns 27 d'agost donarà el tret de sortida, una temporada més, a la versió diària del Sempre Nàstic. L'espai radiofònic degà de l'actualitat grana debutarà dilluns a les 14.00 hores i fins a les 15.00 hores. Durant una hora els dilluns i 30 minuts de dimarts a divendres, Tarragona Ràdio aproximarà l'actualitat del Nàstic amb la veu dels protagonistes de la jornada, la ressaca del darrer matx nastiquer, anàlisis d'allò que ja ha succeït i la previsió d'allò que pot esdevenir en el pròxim partit. El programa es pot escoltar cada dia a partir de les 14.00 hores a la sintonia de Tarragona Ràdio (96.7 FM, web, APP i TDT). El periodista Jordi Blanch s'encarrega de posar veu a l'espai de dilluns a dijous mentre que Joan Alfons López, responsable d'esports a TarragonaDigital, ho fa cada divendres.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris