Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Alfred Planas (CF Reus) serà entrevistat a TarragonaDigital

TarragonaDigital entrevistarà durant les pròximes hores el roig-i-negre Alfred Planas i t'oferim la possibilitat de participar activament deixant la teva pregunta al jove jugador
Alfred Planas està gaudint d'un protagonisme notable en aquest inici de temporada | CF Reus

 

Alfred Planas, jugador del CF Reus Deportiu, serà el pròxim entrevistat en clau esportiva a TarragonaDigital.com. L'extrem dretà dels ganxets serà el protagonista d'aquesta setmana dins de la cobertura informativa de l'entitat roig-i-negra i analitzarà l'actualitat que envolta l'equip, la ressaca de la darrera jornada contra el Nàstic, allò que li espera a l'equip de cara al pròxim encontre, el seu rendiment en el debut a Segona Divisió i d'altres qüestions. A més, us oferim la possibilitat de participar activament de l'entrevista que es realitzarà dimecres 26 de setembre a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Reus. Podeu deixar les vostres qüestions mitjançant el correu electrònic esports@tarragonadigital.com i també podeu col·laborar mitjançant les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook. Dimecres a les 10.00 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini.

 

De Tercera a Segona per la porta gran

Alfred Planas aterrava aquest estiu a la capital del Baix Camp com a un teòric reforç del CF Reus B Cambrils. Tot i que es va anunciar així, la direcció esportiva ganxeta era conscient del futbolista que contractava i sabia que podria fer el salt al primer equip en un curt espai de temps. El problema amb les inscripcions de quatre jugadors del CF Reus ha accelerat els terminis i Alfred, tot i lluir el dorsal número 27, ja es pot considerar un jugador del primer equip. El barceloní ja ha format part dels set partits d'aquesta temporada, aportant un gol i una assistència.

 

El dorsal 27 del CF Reus, protagonista a TarragonaDigital | Joan Alfons López

 

La publicació de l'entrevista, dimecres a la tarda

Aquesta entrevista, com totes les que es realitzaran durant la temporada, es publicarà durant el vespre del mateix dia de la realització de la mateixa. TarragonaDigital us oferirà en format vídeo tota la conversa amb el protagonista roig-i-negre, arxiu que anirà acompanyat d'un resum mitjançant un text i diferents fotografies.

 

Comentaris