Nàstic, futbol, mitgetes

La RFEF se suma al clamor dels clubs i futbolistes i atura el futbol durant dues setmanes

La Real Federación Española de Fútbol atura totes les competicions de futbol i futbol sala les pròximes dues setmanes. El Nàstic-Olot i l’Espanyol B-Nàstic, suspesos

La RFEF  s’ha sumat a la crida popular dels futbolistes, dels clubs  i de l’AFE i està d’acord en el fet que cal aturar l’activitat futbolística les pròximes dues setmanes, deixant sense futbol a cap de les categories i disciplines que està sota la seva organització. L’estament presidit per Luis Rubiales ha realitzat aquest matí una reunió d'urgència de la Comissió de Seguiment i ha decidit traslladar a la Comissió Delegada, aquella que ha près la decisió final d'aturar el futbol durant quinze dies i que també ha acceptat una sèrie de mesures proposades per l'organització del futbol espanyol.

Les peticions

Segons demanava la RFEF en un darrer comunicat, s'havien d’aturar tots els partits de competicions de futbol i de futbol sala d’àmbit estatal no professionals des d’avui mateix i per un termini de dues setmanes. A més, traslladen a les federacions territorials (en aquest cas la FCF) les mesures que creguin adients tenint en compte la zona geogràfica i l’impacte del coronavirus, tot i que deixa clar que la RFEF recomana la suspensió de tots els partits per als pròxims quinze dies.

Per tant, després que la Comissió Delegada hagi acceptat la demanda de la RFEF, el Nàstic veu ajornats els seus partits contra l’Olot  i l’Espanyol B, previstos per diumenge 15 a les 17.00 hores i diumenge 22 a les 12.00 hores. En aquesta mesura també surt esquitxada la Pobla de Mafumet i els partits al camp de L’Hospitalet  i a casa davant el  Sant Andreu i el Juvenil A del Nàstic, que havia de visitar Mallorca i rebre el Jabac de Terrassa els dos pròxims caps de setmana. El Salou de futbol sala del grup III de Segona B també veu afectats els encontres del 14 i 22 de març contra el Futsal Lleida i la Barceloneta.