Virgili (Nàstic): «La idea és invertir dos milions d’euros en l’àrea esportiva»

El vicepresident del Nàstic dona detalls de la campanya 2019-2020. Volen una plantilla de 18 o 19 jugadors i volen invertir 2.000.000€ en el primer equip
Jordi Virgili serà l'entrevistat d'aquest dilluns al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

El Gimnàstic de Tarragona 2019-2020 comença a prendre forma amb el pas dels dies i de les hores. Precisament aquesta setmana es donaran molts més detalls en la presentació de Sergi Parés com a director esportiu, acte que es produirà dimecres a la ciutat de Tarragona. Però qui s’ha avançat a tot és Jordi Virgili, vicepresident de l’entitat de la Budallera. Un dels consellers de pes de l’accionariat nastiquer ha donat algunes pinzellades del projecte de la campanya vinent i ho ha fet en la revista ‘Força Nàstic’, publicació que el club reparteix habitualment en els dies de partit.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Dos milions en l’àrea esportiva

Jordi Virgili ha donat detalls econòmics del projecte de la campanya vinent. El vicepresident nastiquer no dona detalls del pressupost general però si concreta quina serà la injecció monetària prevista per al primer equip: «La nostra idea és invertir dos milions d’euros en l’àrea esportiva». A més, l’objectiu del club i de la direcció esportiva és disposar d’una plantilla de professionals curta per barrejar-la a la perfecció amb els jugadors de la pedrera: «Volem una plantilla de divuit o dinou futbolistes per poder comptar amb els nois de la Pobla, que estaran en dinàmica del primer equip», segons Virgili.

El vicepresident tarragoní té clar que s’ha de fer un equip adient per a la categoria: «Creiem que fer un equip de Segona Divisió A per jugar a Segona Divisió B seria un greu error». Un error que el club no vol cometre, fet que provocarà una profunda remodelació: «Amb contracte tenim a nou o deu jugadors, comptant els que han sortit cedits. De fet, amb aquests haurem d’arribar a un acord per veure si continuen, si els tornem a cedir o si els hi rescindim el contracte. Encara que tot això depèn de la direcció esportiva, és clar. I calculo que uns sis o set jugadors de l’actual plantilla, continuaran de cara a la vinent».

En un altre àmbit de coses, Virgili també confirma la continuïtat del Nàstic Genuine a LaLiga Genuine: «Per l’any vinent està garantida la nostra presència. La relació amb la LFP és molt bona i a més, com bé dius, el projecte de LaLiga Genuine va néixer aquí. Ja tenim la confirmació absoluta i els nostres nois podran gaudir del campionat, un altre any».

 

Sergi Parés posa al monument del centenari a les instal·lacions del Nàstic | Gimnàstic

 

La presentació de Parés, dimecres

El Nàstic ha confirmat aquest migdia que la presentació de Sergi Parés com a nou director esportiu es realitzarà dimecres 12 de juny a les 19.00 hores a la ciutat de Tarragona. Concretament a l'Auditori del CaixaForum Tarragona, situat al Carrer Cristòfor Colom número 2 de la ciutat. L'acte comptarà amb la presència del president Josep Maria Andreu, del vicepresident Jordi Virgili i de la resta de membres del Consell d'Administració de la Societat Anònima Esportiva nastiquera. Segons el club en el comunicat oficial que anuncia aquesta presentació, el nou director esportiu explicarà als socis i als accionistes les directrius del projecte de present i de futur.

"🏑⚽ Reconeixements i homenatges amb les temporades finalitzades" "🏀 Copa Catalunya Femenina: El TGN Bàsquet cau a Igualada i perd la categoria"