ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Salou, seu de la fase prèvia per als Jocs Mundials de Futbol Platja

La localitat de la Costa Daurada ha estat escollida per la Real Federación Española de Fútbol per acollir el torneig entre el 2 i el 13 de maig
Salou serà l'epicentre del futbol platja a principis de maig | Cedida

 

Salou serà l’epicentre del millor futbol platja del món entre el 2 i el 13 del pròxim mes de maig. Així ho ha decidit el Comité Nacional de Futbol Platja amb el president Diego Martínez al capdavant després de la reunió de la Real Federación Española de Fútbol on s’han fixat els calendaris i les seus de les competicions nacionals i internacionals dels pròxims mesos. D’aquesta manera ha estat designada la localitat de la Costa Daurada per acollir la fase prèvia dels Jocs Mundials de Futbol Platja que desenvoluparan la seva fase definitiva el mes d’octubre a San Diego (Estats Units).

 

La selecció espanyol masculina i femenina, present

La competició que es desenvoluparà a Salou serà una fase prèvia que disputaran diverses seleccions i que lluitaran entre si per aconseguir el bitllet que li permeti competir en la fase decisiva el pròxim mes d’octubre a San Diego. Aquest torneig classificatori ajuntarà les seleccions masculines i femenines de diferents països, formant-ne part la delegació espanyola en ambdós gèneres.

 

Els millors participants aconseguiran un bitllet per a l’ANOC World Beach Games San Diego 2019, esdeveniment que donarà inici el 9 d’octubre del 2019 i que comptarà amb disset disciplines esportives que es poden practicar sobre a la platja: handbol, karate, futbol, tennis, voleibol, lluita lliure, kiteboarding, longboard surfing, natació en aigües obertes (5 km), shortboard surfing, wakeboarding, waterski, aquatló, bàsquet 3x3, bouldering, skateboarding i festival.

 

Altres competicions i seus

Més enllà de la designació de Salou com a seu de la fase prèvia als Jocs Mundials de Futbol Platja, la RFEF ha anunciat que del 23 al 30 de juny la selecció espanyola de futbol platja disputarà l’European Games a Minsk (Bielorússia), que del 10 al 12 de maig Torrijos serà la seu del Campionat Inclusiu de Clubs, que la Copa RFEF es disputarà del 22 al 23 de juny a Alacant i que del 28 al 30 de juny es desenvoluparan els Campionats Infantils i Cadets de Clubs a Torrijos i Plasència.