Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Pau Garcia (Reus Deportiu) i el vallenc Àlex Medina, campió i subcampió d'Europa

El patinador roig-i-negre es penja la medalla d'or en el Campionat d'Europa de Patinatge Individual i per Parelles celebrat a Portugal. El vallenc acaba segon
Pau Garcia (esquerre), mossegant la medalla d'or guanyada a Portugal | FEP

 

Grandíssimes notícies per al Reus Deportiu i l'esport del Camp de Tarragona després de la celebració del Campionat d'Europa de Patinatge Individual i per Parelles celebrat des del 31 d'agost i fins ahir 8 de setembre a les Açores (Portugal). L'esportista roig-i-negre Pau Garcia ha guanyat la medalla d'or després d'imposar-se en el programa llarg amb una excel·lent actuació que ha meravellat els jutges, atorgant-li aquests la millor nota global de tota la competició, i el vallenc Àlex Medina s'ha penjat la medalla de plata.

 

Futura estrella mundial

Pau Garcia, que s'ha format al Club Patí Parets però que aquest any vesteix els colors del Reus Deportiu, està cridat a ser una de les estrelles del patinatge artístic els pròxims anys. Nascut a Parets del Vallès, Garcia viu rodejat de metalls majoritàriament d'or. Des del 2010 i fins ara, cada any s'ha penjat un metall daurat al coll després de passar per les categories aleví, infantil, cadet i juvenil. Deu ors en els campionats d'Espanya i tres ors en els campionats d'Europa fan del paretà roig-i-negre una promesa amb molt present i molt més futur.

 

Garcia, que aquest any ja havia quedat primer en el campionat de Catalunya i en el campionat d'Espanya, ha tancat la triple corona proclamant-se campió d'Europa després de l'actuació en el programa curt divendres i la demostració de poder en el programa llarg aquest dissabte. El Reus Deportiu també ha comptat amb la presència de Sergio Canales i Arnau Albiol. Canales, competint en la categoria Sènior Masculí, ha acabat en la setena plaça, idèntica posició que la d'un Albiol que ha format part de la categoria Sènior Solo Dance.

 

 

El vallenc Àlex Medina, plata

Si Pau Garcia ha guanyat l'or, un esportista del Camp de Tarragona ha acabat segon. Es tracta del vallenc Àlex Medina, qui no ha pogut superar la puntuació del roig-i-negre però ha confirmat el seu gran paper amb una meritòria segona posició que li permet penjar-se la medalla de plata. Medina segueix progressant amb els seus resultats i la d'aquest europeu és el tercer metall que guanya els darrers mesos després d'una plata en la Copa Alemanya i un bronze en el campionat estatal juvenil.

Comentaris