Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Xavi Bartolo: «L'estat de la gespa és lamentable»

Xavi Bartolo ha ofert el discurs més dur de tota la temporada | Laia Solanellas

 

El CF Reus Deportiu ha dit prou. L'entrenador Xavi Bartolo i els capitans Jesús Olmo i Juan Domínguez han rebentat després de la derrota contra el Granada i han criticat molt durament les pèssimes condicions en les quals es troba la gespa de l'Estadi Municipal de Reus, factor que no volen fer servir d'excusa però que sí afecta de forma molt important el rendiment esportiu de la plantilla.

 

Lamentable i indigne

Xavi Bartolo ha esclatat assegurant que «la gespa és lamentable, l'estat del terreny de joc és indigne de la categoria on estem jugant. És el pitjor camp de Segona amb moltíssima diferència i és molt difícil jugar amb condicions acceptables». El tècnic lleidatà, que ha deixat clar que no vol fer servir la gespa com a excusa després de la derrota perquè «ha afectat als dos equips», ha argumentat la seva dura crítica: «Nosaltres basem la nostra forma de jugar en fer circular la pilota i el terreny de joc és un factor molt important. Els jugadors estaven destrossats en el descans perquè no es veien capaços de tenir confiança i arriscar amb el joc combinatiu».

 

L'entrenador ganxet, que hauria considerat més just un empat perquè «reflectiria més fidelment el que ha passat», ha afirmat que «a Elx la gespa és un nou de deu, a Almeria també i aquí és un cinc. El club hauria de fer el màxim esforç per posar-lo en condicions o potser ens haurem de plantejar jugar d'una altra forma».

 

Declaracions de Xavi Bartolo carregant contra l'estat de la gespa

Jesús Olmo transmet el missatge de la plantilla sobre el terreny de joc

Juan Domínguez titlla de 'vergonyós' el camp del CF Reus

 

 

 

Olmo i Domínguez confirmen el discurs de Bartolo

Dos dels capitans de l'equip han ampliat les paraules del seu entrenador: «El camp és lamentable, no ens dona l'oportunitat de fer el nostre joc, demanem un camp normal, professional. I ara està de regional cap avall», ha assegurat Olmo en la zona mixta de l'Estadi. El central, que avui ha tornat a la titularitat, ha recordat que «entrenem en un camp de gespa artificial quan tenim dos annexes naturals que també estan fatal». Olmo espera que «els de dalt donin una solució perquè se'ns queda cara de ximple perquè rellisquem i la pilota bota com un conill».

 

D'altra banda, Domínguez ha deixat clar que «assumim la responsabilitat per la derrota però ja toca dir que la situació és insostenible des de la primera jornada, el camp no reuneix un nivell professional. Estem més a prop d'un camp de regional que no de futbol professional». El gallec ha assegurat que «tenim un rècord de pèrdues de pilota individualment i de forma col·lectiva. Crec que tinc més pèrdues en un partit al Reus que en tota la meva carrera».

 

Pots escoltar les contundents declaracions de Xavi Bartolo, Jesús Olmo i Juan Domínguez en els enllaços de la part superior a aquest text.

Comentaris