ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

La segona Gran Fondo Tarraco, el 28 i 29 de setembre

La segona edició de la marxa cicloturista es produirà a finals de setembre i ja té les inscripcions obertes. Es crea la Gran Fondo, amb 148 km i 2.166 m de desnivell positiu

 

Ja hi ha dates per a la segona edició de la Gran Fondo Tarraco. Serà el cap de setmana del 28 i 29 de setembre amb la principal novetat de la creació de la Gran Fondo de 148 km i 2.166 m de desnivell positiu, circuit que se suma al ja existent de 128 km i 1.800 m. Amb la Gran Fondo Tarraco, el ciclisme i el patrimoni històric de Tàrraco s’uneixen per oferir un gran cap de setmana cicloturista per les comarques tarragonines. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a la pàgina web de l’esdeveniment: granfondotarraco.com a un preu de 45 euros fins a l’1 de maig, despesa que pujarà als 49 euros fins al 30 de juny, a 54 fins al 31 d’agost i 59 euros a partir de l’1 de setembre.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Gran Fondo i Medio Fondo

La marxa cicloturista es disputarà el dissabte 28 de setembre amb l’Anella Mediterrània del barri de Campclar com a punt de sortida. Els ciclistes podran escollir enguany participar al recorregut Gran Fondo (148km i 2166m de desnivell positiu) o al Medio Fondo (128km i 1800m de desnivell positiu). Els dos circuits recorreran el litoral de la ciutat de Tarragona, el barri del Serrallo i les seves platges i un cop a l'interior del Camp de Tarragona es podrà gaudir de carreteres tranquil·les d’asfalt impecable amb el Coll de Montagut com a principal repte. El nou recorregut de la Gran Fondo desviarà el seu recorregut al municipi de Masllorenç per endinsar-se per les fantàstiques carreteres de la zona del Coll d’Arca. Un bonic i exigent repte que no deixarà a cap ciclista indiferent.

 

D’altra banda, tots els ciclistes inscrits a la marxa cicloturista podran participar si ho desitgen a la contrarellotge per equips de 15 km que es disputarà el diumenge 29 de setembre pel Moll de Costa i les platges de la ciutat de Tarragona.