Ángel Rodríguez, cinquena renovació del CP Calafell

El veterà jugador del Calafell dona el vistiplau per seguir una temporada més al primer equip dels del Baix Penedès. Serà la segona campanya vestint de verd
Ángel Rodríguez durant un escalfament amb el CP Calafell | Joan Alfons López

 

La secretaria tècnica del Club Patí Calafell segueix traient fum. Poc més d’una setmana després de la finalització de l’OK Lliga 2018-2019, l’entitat del Baix Penedès acaba d’anunciar la cinquena renovació de la campanya amb la continuïtat d’Ángel Rodríguez, fet que deixa molt perfilada la plantilla de la pròxima campanya a l’espera de, com a mínim, la confirmació d’una continuïtat més (Gerard Pujol) i el fitxatge de tres jugadors per substituir les sortides de Joan Vázquez, Roger Martí i Xavi Andreu.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Ángel Rodríguez, retorn consolidat a l’elit

Ángel Rodríguez està vivint una segona joventut en la màxima categoria de l’hoquei estatal. Després de ser sancionat el 2014 amb dos anys sense poder competir per un positiu en un control antidoping amb el CE Vendrell a la fase final de la Copa del Rei de la temporada 2013-2014, Rodríguez va tornar a l’hoquei en actiu el 2016 de la mà del Vilafranca. Dos anys competint al conjunt penedesenc li van obrir les portes d’un Calafell que li va oferir la possibilitat de tornar a l’OK Lliga, oportunitat que no va deixar escapar.

 

Nascut un 9 de maig del 1982, el renovat Ángel Rodríguez té ara 37 anys i acabarà la pròxima temporada amb 38, xifra que no li ha impedit tornar a uns grans números individuals després de jugar els 30 partits de l’OK Lliga, anotant nou gols que l’han convertit en el quart màxim realitzador de l’equip després de marcar contra l’Alcoi (3), l’Igualada (2), el Lloret, el Sant Cugat i el Noia. El renovat jugador calafellenc guarda a les vitrines de casa dues copes del rei (2013 i 2014) i dues copes de la CERS (2013 i 2014). Ara, al Calafell, viurà la segona temporada a l’equip, consolidant-se com un pilar fonamental del projecte que, de moment, ha aconseguit assegurar-se les continuïtats de Martí Serra, Sergi Torné, Sergi Romeu i Oriol Palau