Reus es queda sense duel europeu: suspeses les competicions continentals d'hoquei pel coronavirus

El World Skate Europe-Roller Hockey decideix aturar totes les competicions de clubs i seleccions a Europa davant l’avanç del coronavirus. El Reus-Lodi del 14 de març, suspès

El coronavirus segueix avançant i les competicions esportives que apleguen molts aficionats comencen a patir les seves conseqüències. Partits ajornats, encontres que es disputen a porta tanca i ara és el Comitè Europeu d’Hoquei Patins qui fa un pas més després de decidir suspendre totes les competicions de clubs i seleccions que s’estaven disputant actualment al continent europeu.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El Reus Deportiu-Lodi, suspès

Això afecta a la Female League Cup, la WS Europe Cup (antiga Copa de la CERS) i l’Euroleague (Lliga Europea), a més de la Copa Llatina. Per tant, aquesta mesura afecta directament el Reus Deportiu Miró que el pròxim dissabte 14 de març havia de rebre el Lodi, precisament un equip d’una de les ciutats de les regions més afectades pel coronavirus a Itàlia.

El WSE-RH, sigles en anglès del World Skate Europe-Roller Hockey, ha informat mitjançant un comunicat que consideren que la continuïtat de les competicions europees «és impracticable» i que s’ha decidit ajornar-ho tot després que el president de la CERS hagi aprovat la proposta de suspensió. El comitè també informa que supervisarà l’evolució de la situació i no descarta que, depenen de l’evolució de la situació, «consideri reprendre de forma total o parcial les diferents competicions».

"🏑 HOQUEI: Assegurar l'objectiu de la fase regular de l’OK Lliga, a 50 minuts" "🏑 HOQUEI: El Calafell, a guanyar i esperar per seguir aspirant al complicat objectiu"