El Reus Deportiu Miró, el Calafell i el Vendrell coneixeran dimecres els calendaris de lliga

Els reusencs i els calafellencs sabran dimecres a partir de les 18.00 hores on comencen una campanya més a l’OK Lliga. El Vendrell, pendent del sorteig de l’OK Lliga Plata
El sorteig del calendari es realitzarà dimecres a Barcelona | Joan Alfons López

 

Un estiu més ha arribat el moment de realitzar el sorteig dels calendaris de l’hoquei patins estatal. Dimecres a partir de les 18.00 hores se celebrarà al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona la realització dels calendaris de les principals competicions d’hoquei sobre patins com són l’OK Lliga Masculina, l’OK Lliga Femenina i l’OK Lliga Plata. Joan Garrido, director del Comité Nacional d’hoquei patins, estarà present en un sorteig que servirà al Reus Deportiu Miró, el Club Patí Calafell i el Club d’Esports Vendrell per començar a treballar amb coneixement de causa de com es desenvoluparà la competició més llarga de la temporada 2019-2020.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Reus i Calafell, representants a l’OK Lliga masculina

La màxima categoria de l’hoquei estatal només comptarà aquesta temporada amb dos representants del Camp de Tarragona: el Reus Deportiu Miró i el Club Patí Calafell. Els altres dotze participants, dos menys que la passada campanya per la reducció de l’OK Lliga, seran el FC Barcelona, el Deportivo Liceo, el CE Noia, l’Igualada HC, el CE Lleida, el CH Caldes, el CP Voltregà, el Girona CH, el CP Vic, el CH Lloret i els ascendits CP Taradell i Palafrugell. Cal recordar que la lliga començarà el 21 de setembre i acabarà la seva fase regular el 17 d’abril, donant aleshores inici als playoff pel títol i per evitar el descens, trams que acabaran el 9 de juny.

 

El Vendrell, pendent dels rivals a l’OK Lliga Plata

Per primer cop en els darrers deu anys, el CE Vendrell no competirà en la màxima categoria de l’hoquei estatal. Els del Baix Penedès formaran part d’una OK Lliga Plata que ha patit una forta remodelació respecte a la campanya anterior. Si fa uns mesos la segona categoria de l’hoquei estatal estava formada per un grup de catorze equips, ara s’han afegit deu conjunts i l’OK Lliga Plata queda dividida en dos grups de dotze conjunts. Els vendrellencs no només desconeixen el calendari sinó que encara han de saber amb certesa els conjunts contra els quals s’haurà d’enfrontar. L'OK Lliga Plata la formaran dotze equips catalans i sis aniran al grup nord i els altres sis aniran al sud. A la seu vendrellenca prefereixen quedar dins del grup sud per la facilitat dels desplaçaments però aquest factor també serà sortejat dimecres on es resoldran els dubtes abans d'afrontar un inici de lliga encara molt llunyà. La categoria de plata no farà el tret de sortida fins al 19 d'octubre.

 

El calendari de l'OK Lliga Femenina, present | Joan Alfons López

 

L’OK Lliga Femenina, sense representació del territori

Després del descens patit pel Reus Deportiu la temporada passada, la màxima categoria de l’hoquei femení es queda sense representants del Camp de Tarragona. Així i tot, els amants d’aquest esport també coneixeran dimecres el calendari de l’OK Lliga Femenina que comptarà amb catorze representants una temporada més.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris