El passat, present i futur de l’hoquei a Reus, sobre la taula

Una taula rodona a la Casa Rull de Reus reunirà exjugadors i periodistes que segueixen l’hoquei per analitzar la salut d’aquest esport a la capital del Baix Camp
El Jardí de la Casa Rull, escenari de la xerrada | Cedida

 

Tots els amants de l’hoquei patins de la ciutat de Reus tenen una cita aquest divendres 14 de juny a les 19.45 hores al Jardí de la Casa Rull de Reus amb el desenvolupament d’una xerrada sobre la situació d’aquesta pràctica esportiva a la capital del Baix Camp. Sota el nom «L’hoquei a Reus, de l’època daurada a un futur incert» i organitzat pel Laboratori d’Estudis Socials de Reus i el Centre de Lectura Reus 1859 amb la col·laboració del Jardí de la Casa Rull, l’acte reunirà exjugadors i periodistes del món de l’hoquei per analitzar el passat, el present i el futur d’aquest històric esport a la ciutat.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

D’on es ve per saber on es va

L’objectiu de l’esdeveniment és el de parlar dels orígens de l’hoquei a la ciutat amb dues personalitats històriques d’aquest esport com Joan Sabater, exjugador i expresident del Reus Deportiu; Baldomer Olivé, exjugador del Reus Ploms i del Reus Deportiu; Roger Molina, fundador d'OK Porters, director esportiu del HC Valls i exjugador del Reus Deportiu i el periodista Marc Libiano. Tot, sota la moderació i direcció del també periodista Jordi Benavent. Els darrers anys viscuts i la pèrdua del seguiment social que ha tingut l’hoquei respecte a anys anteriors.

 

L’acte serà obert al públic i serà el segon de semblants característiques que es realitza al Jardí de la Casa Rull. A principis de maig ja es va celebrar un sobre el CF Reus sota el nom «El futbol com a fet social» on va tenir cabuda una doble presentació de llibre: «Futbol al país dels soviets» i «Sankt Pauli, un altre futbol és possible», obres signades per Carles Vinyes. A més, es va analitzar en profunditat la situació que travessa el CF Reus amb una xerrada que tenia el següent títol: «CF Reus: ascens i naufragi».

 

Cartell de la xerrada sobre l'hoquei a Reus | Cedida

Més notícies de la categoria Esports