Joan Salvat i Àlex Rodríguez, campions amb Catalunya a Wuppertal

La selecció catalana s’imposa amb quatre victòries en el Torneig Internacional de Wuppertal (Alemanya) pel 65è aniversari del RSC Cronenberg
Joan Salvat i Àlex Rodríguez, en una acció del Torneig Internacional de Wuppertal | RSC Cronenberg e.V.

 

La selecció catalana absoluta masculina d’hoquei patins s’ha imposat en el Torneig Internacional de Wuppertal després de guanyar els quatre partits que va disputar entre dissabte i diumenge en motiu del 65è aniversari del RSC Cronenberg. El combinat català, dirigit pels seleccionadors Jordi Camps i Josep Maria Barberà, ha comptat amb la important aportació de Joan Salvat i Àlex Rodríguez, jugadors del Reus Deportiu Miró, i del fins ara porter del Vendrell Gerard Camps.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Quatre partits, quatre triomfs

La selecció catalana no ha donat opcions als rivals en els dos dies de competició en territori alemany. Els catalans es van estrenar dissabte amb un triomf contra el RSC Cronenberg, conjunt amfitrió per un contundent 2 a 9, dianes anotades per Joan Salvat (2), Alex Rodriguez (2), Oriol Vives (2), Xavi Rovira, Pol Galbas i Joan Cañellas. Alemanya va ser el segon rival de la jornada de dissabte i també va caure, però amb un més ajustat 2 a 6 amb gols d’Àlex Rodriguez, Marc Gual, Joan Salvat, Xavi Rovira (2) i Joan Cañellas.

 

Marc Gual sent acomiadat per la porta gran de l'hoquei patins | RSC Cronenberg e.V.

 

L’endemà diumenge es va repetir el doble triomf català en els darrers dos encontres de la competició. Primer es va guanyar per 9 a 0 contra l’IGR Remscheid amb dianes d’Àlex Rodríguez, Salvat (2), Oriol Vives (3), Pol Galbas, Sergi Aragonès i Marc Gual i després la victòria va arribar contra el Noisy Le Grand francès (10-2) amb gols de Pol Galbas (2), Àlex Rodríguez (2), Oriol Vives (2), Sergi Aragonès, Joan Cañellas i Marc Gual (2). Per tant, la participació reusenca en la competició s’ha saldat amb sis gols d’Àlex Rodríguez i cinc de Joan Salvat.

 

Un punt emotiu del torneig va ser el comiat definitiu de Marc Gual de l’hoquei patins. Després de dir adéu a l’OK Lliga amb el darrer partit del FC Barcelona, l’encontre internacional ha estat el punt final de la carrera en actiu de l’històric jugador català.