Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Barreiro i Mejías podrien estar disponibles davant el Lugo

El davanter gallec i el defensa veneçolà no figuren en l'informe mèdic i això obre les portes al seu retorn en el pròxim encontre
Josua Mejías ja no figura en la llista de lesionats | Gimnàstic

 

La infermeria del Nàstic s'està buidant. Després de setmanes on la xifra de futbolistes que hi formaven part s'estancava o creixia, aquesta setmana l'informe mèdic que el conjunt grana fa oficial ha presentat un aspecte més lleuger. Manu Barreiro i Josua Mejías no apareixen en el llistat, fet que indica que tardaran, com a molt, nou dies en estar disponibles.

 

Els grana només inclouen futbolistes en l'informe mèdic si aquests tenen per, com a mínim, deu dies de baixa. Aquest fet indica que Barreiro i Josua estan en la recta final de la seva recuperació i podrien estar disponibles per al partit de Lugo (diumenge 16.00 hores) si la seva evolució és molt favorable en els pròxims entrenaments. Cal recordar que el davanter patia una lesió a l'adductor dret i el defensa arrossegava una lesió muscular en el recte femoral dret, tot i que en el darrer comunicat nastiquer ja deixaven clar que treballava amb el grup. Per tant, tot i que els terminis semblen quelcom precipitats, Barreiro i Mejías podrien tornar a estar disponibles per al pròxim encontre.

 

Quatre baixes assegurades per viatjar a Lugo

La nota negativa del comunicat segueixen sent els noms d'Iván López, César Arzo, Raúl Albentosa i Ramiro Guerra. El primer està recuperant-se ja de la intervenció quirúrgica practicada en el menisc extern del genoll esquerre, Arzo segueix arrossegant problemes al genoll dret, Albentosa pateix una tendinitis cintilla ileotibilal discal esquerre (molèsties al genoll) i Guerra segueix recuperant-se del genoll esquerre.

 

Els entrenaments, exclusivament a l'annex

Més enllà de l'informe mèdic, el Nàstic ha anunciat que aquesta setmana realitzarà totes les sessions d'entrenament a les instal·lacions del Nou Estadi. Després de setmanes d'anades i tornades, la plantilla grana tornarà a gaudir de quatre sessions consecutives a la Budallera. Dimecres, dijous, divendres i dissabte els tarragonins s'exercitaran a les 10.30 hores a l'annex i a l'interior del Nou Estadi.

Comentaris