Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

La campanya tarragonina per a les municipals del 26-M, en directe

Demanen cinc anys de presó per a Joan Sabater, expresident del Reus Deportiu

L'exmandatari roig-i-negre està acusat de delicte continuat d'apropiació indeguda per despeses sense justificar valorades en més de 157.000 euros
Joan Sabater, en una imatge d'arxiu. | Laia Solanellas

 

Cinc anys de presó, el retorn de 157.438,74 euros i les despeses judicials. Aquesta és la pena a la qual s'enfronta Joan Sabater, expresident del Reus Deportiu entre l'any 1995 i l'any 2011, per despeses sense justificar valorades en els esmenats 157.438,74 euros durant la seva darrera legislatura liderant el club roig-i-negre. Aquesta és la petició realitzada, tal com ha revelat el Diari de Tarragona, des de l'acusació particular on hi forma part l'actual Junta Directiva del club. Aquests consideren que són fets constitutius d'un presumpte delicte d'estafa, administració deslleial i apropiació indeguda

 

L'expresident del Reus Deportiu està acusat d'un delicte continuat d'apropiació indeguda després de despeses realitzades amb la targeta Visa del club en centres dietètics de Barcelona, consultes privades a traumatòlegs i compres en grans centres comercials, a més de repetides extraccions de diners per valor de 500 euros o despeses en restaurants pròxims a les residències de Sabater.

 

El club afirma que es va afegir a la causa com acusació particular

El Reus Deportiu ha realitzat un comunicat durant aquest vespre afirmant que el procés que pot portar Joan Sabater a la presó no és quelcom que hagi iniciat l'actual Junta del club sinó que s'inicia per dues denúncies de membres de la candidatura de Sabater a les eleccions del novembre del 2011. Segons el club, el 7 de desembre del 2011 i el 18 de gener del 2012 van entrar al jutjat dues denúncies contra Mònia Balsells per estendre rumors sobre irregularitats en la situació financera del club i irregularitats en la campanya electoral.

 

Fiscalia va arxivar la causa contra Balsells i va decidir obrir-ne una de nova considerant que hi havia indicis fefaents d'apropiació indeguda de Sabater. El Reus Deportiu vol deixar clar que és a posteriori quan es presenta com acusació particular en contra de l'expresident Joan Sabater.

Comentaris