El jugador del Betis Joaquín anima l'Escola de Futbol Valls

Aquest cap de setmana el seu equip ha jugat contra l'Espanyol a Cornellà

El jugador del Betis, Joaquín Sánchez, ha donat ànims a través d'un vídeo a l'aleví B de l'Escola de Futbol de Valls. El futbolista, que aquest cap de setmana va visitar el camp de l'Espanyol en partit de lliga, va enviar una salutació a l'equip vallenc i els hi va desitjar tots els èxits possibles. «Volem enviar una salutació a l'Aleví B de Valls i que guanyeu molts partits i a veure si sou campions», va etzibar Joaquín en un vídeo gravat al costat d'un dels jugadors de l'equip vallenc.

 

Joaquín va ser a Catalunya aquest cap de setmana

 

El Betis va jugar aquest diumenge al camp de l'Espanyol on va obtenir una victòria clara per 1 a 3 en un partit en què Joaquín va destacar provocant l'acció que va donar pas al primer gol del seu equip. El futbolista andalús ha desenvolupat la seva carrera futbolística com a jugador del Real Betis, el València i el Màlaga. L'any 2015 va tornar al seu equip actual després d'estar-hi durant diverses temporades a les categories inferiors.

 

L'Escola de Futbol de Valls es funda l'any 1993

L'Escola de Futbol de Valls i l'Alt Camp (EFV) es va fundar l'any 1993. Fins en aquell moment, l'EFV formava part de la Unió Esportiva Valls (UEV), però arran d'una reunió dels pares dels jugadors amb l'entitat esportiva es va decidir anar per lliure, tot i continuar amb la vinculació amb l'UEV. El primer president va ser Anton Vallvey. L'objectiu de l'entitat és formar els joves jugadors com a bons futbolistes però també es treballa perquè disposin d'una bona formació esportiva i humana.

 

Una de les entitats esportives més grans de Tarragona

L'entitat esportiva vallenca és una de les més grans de la comarca de l'Alt Camp i de la demarcació de Tarragona amb més de 450 jugadors i jugadores i amb un important equip tècnic que està repartit en un total de 32 equips.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!