Josep Maria Andreu: «Als jugadors els hauria de caure la cara de vergonya»

Josep Maria Andreu, president del Nàstic, explota després del partit del seu equip davant el Numancia. El màxim mandatari grana no entén «res del que està passant»
Josep Maria Andreu durant una entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

 

Josep Maria Andreu, president del Nàstic, ha explotat als micròfons de Tarragona Ràdio després del partit. El màxim mandatari de l'entitat grana ha acabat fart de la imatge que ha ofert el seu equip en el segon temps i no ha pogut reprimir-se en declaracions al Sempre Nàstic: «Estic totalment decebut, la segona part ha estat esperpèntica. Als jugadors els hauria de caure la cara de vergonya per la imatge lamentable que han donat».

 

Andreu no entén res

El president dels tarragonins ha anat més enllà en el discurs afirmant que «cada setmana passa el mateix, pots marcar però tens dues errades que són dos gols en contra. No ho entenc, l'única medicina que hi ha és que treballin i s'adonin que no podem anar en aquesta direcció, ho hem fet fatal». A més, Andreu ha tornat a deixar clar que «hem de reforçar la plantilla, no parem de tenir lesions, l'equip està físicament fatal tota la temporada i això provoca lesions. No entenc res del que està passant».

 

Després de la finalització del partit, la directiva nastiquera ha pujat als seus vehicles per tornar cap a Tarragona. Amb l'expedició d'Andreu hi anava també Arnal Llibert, director esportiu de l'equip que no ha format part d'una conversa entre Enrique Martín, tècnic grana, i el recentment incorporat a la secretaria tècnica Antonio Prieto. La conversa entre dues de les noves peces de l'organigrama esportiu nastiquer han estat parlant durant uns minuts de forma pública sobre el terreny de joc abans d'abandonar-lo pel túnel de vestidors.

 

Escolta les declaracions de Josep Maria Andreu després del Numancia-Nàstic (3-0)

 

 

Cal recordar que aquesta setmana Tarragona Ràdio informava sobre el primer informe de valoració d'Antonio Prieto pel que fa a l'estat de la plantilla i els objectius de cara al mercat de fitxatges que s'obre el pròxim 1 de gener. Segons aquest document, Prieto ha deixat clar al Consell d'Administració la necessitat imperiosa d'incorporar dos defenses que ocupin la posició de centrals, recomana també el fitxatge d'un carriler i d'un migcampista capacitat per generar futbol.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris