Tres jugadors del Reus Deportiu Miró, convocats per a la Copa de les Nacions

Alejandro Domínguez, entrenador de la selecció espanyola absoluta, convoca els roig-i-negres Càndid Ballart, César Carballeira i Marc Julià

 

Tres integrants del Reus Deportiu Miró abandonaran el club ganxet a mitjans d’abril per disputar la 68a edició de la Copa de les Nacions, que un cop més se celebrarà a la localitat suïssa de Montreux. Càndid Ballart, César Carballeira i Marc Julià han estat cridats per Alejandro Domínguez, tècnic de la selecció espanyola absoluta, per formar part de l’equip de deu jugadors que afrontaran a partir del dimecres 17 d’abril. L’argentí ha convocat els jugadors per al diumenge 14 d’abril a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat per encetar els entrenaments abans de viatjar cap a Suïssa dimarts 16.

 

El Noia, el gran protagonista de la selecció

El Club Esportiu Noia ha estat l’equip més afectat per la convocatòria de Domínguez després de veure com fins a quatre jugadors del seu primer equip han estat seleccionats. Martí Zapater, Sergi Aragonès, Sergi Llorca i Marc Grau són els integrants del conjunt de Sant Sadurní que formaran part de la Copa de les Nacions. Els altres tres jugadors que completen la convocatòria de deu són ‘Sito’ Ricart (CH Caldes) i Jordi Burgaya i Martí Casas (Forte dei Marmi).

 

No hi haurà jornada d’OK Lliga

La tercera jornada d’abril, coincidint amb la disputa de la 68a edició de la Copa de les Nacions, no tindrà jornada d’OK Lliga. Per evitar perjudicis a l’hora d’afrontar la competició respecte als altres equips que no han vist afectada la seva plantilla, el cap de setmana del 20 i 21 d’abril s’aturarà pel que fa a la competició de la regularitat. Per tant, el Reus Deportiu Miró no es veurà afectat per la convocatòria dels seus tres jugadors i Ballart, Carballeira i Julià podran jugar el duel previ i posterior al torneig internacional: el 13 d’abril contra el Lleida Llista i el 27 d’abril contra el Caldes, ambdós encontres que es jugaran al Palau d’Esports.

 

El Reus Deportiu Miró és el segon club amb més representació a la Copa de les Nacions | Reus Deportiu

 

Calendari de la Copa de les Nacions

La selecció espanyola està integrada en el Grup A juntament amb Angola, Suïssa i Portugal mentre que el Grup B el formen les seleccions de l’Argentina, França, Itàlia i el combinat local: el Montreux. El primer encontre per als roig-i-negres serà dimecres a les 19.00 hores jugant contra Angola, el segon serà dijous a les 17.00 hores davant Suïssa i el tercer serà divendres a les 21.00 hores davant Portugal. Les semifinals es jugaran dissabte a les 19.00 hores i a les 21.30 hores mentre que la gran final serà diumenge 20 a les 21.30 hores. El combinat estatal buscarà aixecar el títol, fet que no succeeix des del 2007. Des d’aleshores s’han disputat cinc edicions i quatre han estat per Portugal i la darrera, l’any 2017, per l’Argentina.