Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

Llorenç Gómez, candidat a millor jugador del món de futbol platja

El torrenc està nominat al guardó i coneixerà dissabte 10 si és l'escollit entre tots els futbolistes del planeta
El torrenc Llorenç Gómez somriu amb la samarreta del CSKA de Moscou | Facebook Llorenç Gómez

 

Llorenç Gómez no para d'acumular èxits. El jugador de futbol platja de Torredembarra ha estat nominat per la Beach Soccer Worldwide com a un dels tres candidats per ser escollit millor jugador del món d'aquest any 2018 i coneixerà el veredicte en una gala que se celebrarà el pròxim dissabte al V Hotel Curio Collection de Dubai sota el nom Beach Soccer Stars. El torrenc comparteix nominació amb dos brasilers: Bruno Xavier i Datinha.

 

Els avals

Llorenç Gómez, internacional amb Espanya amb el dorsal número 10, arriba a la gala després d'un pletòric 2018 on va ser nomenat millor jugador del torneig de la Bahamas Beach Soccer Cup i de l'EBSL Superfinal, a més de gaudir d'un paper destacat a l'EBSL Warnemunde, Perian Beach Soccer Cup i l'Euro Winners Cup. Per si no n'hi hagués prou, el torrenc ha estat el màxim golejador i el MVP de la lliga russa vestint la samarreta del CSKA Moscow.

 

L'esportista de casa nostra acumula experiència en lligues com l'espanyola, la nord-americana, la brasilera, la nigeriana, la russa, la georgiana, la polonesa, la italiana, la portuguesa, la uruguaiana, la suïssa i la japonesa, entre d'altres. Precisament en aquesta darrera ha debutat aquest 2018 i s'ha proclamat màxim anotador amb quinze dianes. En el cas d'aconseguir aquest guardó, Gómez faria un salt més en la seva carrera esportiva proclamant-se com a millor jugador del planeta d'aquesta modalitat futbolística.

 

Altres nominacions

La gala també decidirà qui és la millor jugadora de futbol sala, el millor porter i el millor entrenador. En la categoria femenina són candidates la brasilera Adriele Rocha, l'anglesa Molly Clark i la russa Maria Fedorova. Pel que fa a la categoria de porters, el guardó serà per Elinton Andrade (Portugal), Maksim Chuzhkov (Russia) o Mao (Brasil), mentre que el títol de millor tècnic estarà entre Angelo Schirinzi (Suïssa), GIlberto da Costa (Brasil) o Joaquín Alonso (Espanya).

Comentaris