Lluís Fàbregas avisa de cara al mercat de fitxatges: «L'entitat no s'endeutarà»

Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, fa autocrítica i assumeix responsabilitats per la situació esportiva i avisa que hi haurà fitxatges que no endeutaran el club

 

Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, ha estat el protagonista del Sempre Nàstic d'aquest migdia. El vallenc no ha tardat ni mig minut d'entrevista en reconèixer que «estem preocupats, seguim empenyent per a què això canviï i sumem punts per poder aconseguir un repte que avui sembla impossible». Tot i la derrota contra el Granada, fet que deixa els grana a set punts de la permanència, Fàbregas assegura que després de la millora mostrada «a l'equip no se li pot retreure res, el rival ara és el primer i no vam merèixer perdre».

 

L'origen d'una campanya més patida que mai

Tot i que encara no s'ha arribat a l'equador del torneig, tot fa indicar que la temporada actual serà on l'afició nastiquera pateixi molt més en comparació a les anteriors. Fàbregas, conscient de ser una de les cares més visibles del vessant directiu de l'entitat, no ha deixat passar l'ocasió per entonar el mea culpa davant un entorn que comença a dirigir les mirades cap als despatxos: «Han passat moltes coses en poc temps, fets que no ens han ajudat i que ens han portat on estem. No vol dir que no assumim, som els principals responsables de la situació actual i jo el primer. Donem la cara, estem a disposició de tothom».

 

L'autocrítica ha existit però també el moment per demanar reflexió a l'afició: «En les últimes dinou temporades, hem estat dotze a Segona, cinc a Segona B i una a Primera. Estem vivint en l'època moderna una de les millors etapes del Nàstic». Fàbregas s'ha mostrat orgullós perquè «per arribar al deute zero s'han hagut de posar deu milions d'euros en quatre o cinc anys», avisant que en les pròximes setmanes es faran diverses incorporacions per reforçar l'equip, fitxatges que no provocaran números vermells a finals de temporada: «L'entitat no s'endeutarà, treballarem alternatives i accions per aconseguir recursos i diners. Farem una gestió correcta per acabar l'exercici amb un resultat positiu, no volem tornar-nos a endeutar. Posarem el que estigui a la nostra mà per sortir de la posició on estem i caldran nous jugadors per a què això pugui passar».

 

Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, durant l'entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

 

Un esforç al gener

Trobar diners podria implicar l'entrada d'algú amb molts recursos dins de l'accionariat grana. Lluís Fàbregas no tanca les portes del Consell a ningú: «Al Consell pot entrar qui vulgui, actualment som nou membres. Hem tingut ofertes de venda en el darrer any però el consell ha actuat amb responsabilitat i no per especulació. Contemplem seguir la gestió i tenir estabilitat esportiva, que és el que ens fa falta i és la més important».

 

Per reforçar l'equip, prèviament s'ha reforçat la direcció esportiva amb l'entrada d'Antonio Prieto. Sobre la figura d'Arnal i del nouvingut Prieto, Fàbregas ha afirmat que «comptem amb Arnal, l'any passat treballava a la secretaria tècnica del Llevant i es va retirar fa dos. És novell en aquesta posició però creiem que pot fer bona feina mentre que Antonio (Prieto) té experiència en clubs d'elit i en situacions complicades. Confiem en la seva ajuda per aconseguir el repte». Una de les notes positives dels darrers dies és la presència i bon rendiment de Salva i Viti en el primer equip grana: «Tenim clar que el futur passa per aquí, per nois compromesos que debutar amb el Nàstic al Nou Estadi és un estímul per ells, jugadors que aporten i que tristament destaquen entre els professionals que haurien de tenir un rendiment diferent del de fins ara», ha dit el director general grana.

 

Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, durant l'entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

 

Més enllà de les contrades nastiqueres, el vallenc ha estat qüestionat per la situació econòmica del CF Reus i ha afirmat que «fa molta pena i tristor, no esportivament perquè van guanyar al camp de l'Alcorcón i els felicito, demostren que saben lluitar per la samarreta i uns colors. Lamentablement creiem que la gestió del club no és la més correcta de cara a LaLiga, una lliga model al món». Pots veure l'entrevista íntegra en el vídeo de la part superior al text.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!