AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Lolo Plá, nou jugador del Nàstic de Tarragona

El mitjapunta prové de l'Elche CF, amb qui va assolir l'ascens a LaLiga 123 | El futbolista ha signat per dues temporades
Lolo Plá, exjugador de l'Elche CF, ha signat amb el Nàstic de Tarragona per dues temporades. | Elchecf.es

 

Lolo Plá ja és oficialment jugador del Nàstic de Tarragona. El jove mitjapunta, nascut a Mérida l'any 1993, ha signat amb els grana per dues temporades. El futbolista ha arribat a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb l'Elche CF, equip amb el qual va assolir l'ascens a LaLiga 123 la temporada 2017-2018. Està previst que el jugador s'incorpori amb els seus nous companys d'equip en la sessió d'entrenament d'aquest dimarts al matí. La presentació oficial es farà en els pròxims dies. 

 

 

Lolo Plá signa amb el Nàstic per dues temporades

Va néixer el 7 d'abril de 1993 a Mérida, es va formar a la disciplina del Real Valladolid CF, va debutar a LaLiga Santander i va aconseguir l'ascens amb l'Elche CF l'any 2018. Amb aquests precedents es presenta a Tarragona Lolo Plá, mitjapunta que ha signat pel Nàstic per les properes dues temporades. La nova incorporació grana aportarà talent i polivalència a la zona d'atac, ja que pot actuar com a segon punta i també per les bandes. 

 

El desequilibri, la capacitat en el joc aeri i la facilitat per associar-se amb els companys a prop de l'àrea rival són les qualitats més destacades de Plá, que també ha militat al CD Lugo, al filial del SL Benfica o al Cádiz CF, equip amb el qual també va pujar a LaLiga 123. En la seva trajectòria també ha format part del CD Toledo, 2016-2017, on els seus registres van arribar fins als 14 gols en 24 partits de lliga.

 

Plá s'incorporarà a l'equip dimarts i signarà pròximament

Lolo Plá s'incorporarà amb la resta de l'equip en la sessió matinal d'aquest dimarts. Tot i això, la seva presentació oficial es farà en els pròxims dies, encara sense data fixada. L'objectiu és que Plá es converteixi en una peça important de l'atac grana, fonamental per intentar aconseguir l'ascens durant la pròxima temporada.