Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

ATENCIÓ

Llaços grocs i pintades en seus, algunes de les incidències del matí electoral a Tarragona

Exjugadors del Madrid parlen del Clàssic contra el Barça al Catllar

Diferents exfutbolistes del Madrid opinen sobre el partit contra el Barça en una trobada al Catllar. L'expresident Ramon Calderon carrega contra Florentino Pérez
Ramón Calderón ha carregat durament contra l'actual president del Madrid, Florentino Pérez | Laia Solanellas

 

Personalitats importants de la història del Real Madrid s'han donat cita aquest matí en la 28a edició del tradicional «Preclásico 'Desafío NACEX'», esdeveniment que ha reunit a diferents veterans emblemàtics del Barça i del conjunt madridista en el Club de Golf Costa Daurada amb l'objectiu solidari d'ajudar a la Fundación Forever Dream, institució entregada a fer els somnis realitat dels més petits amb escassos recursos.

 

En la cita s'han ajuntat cares visibles de la història merengue com els exjugadors Francisco Pavón, Alfonso Pérez, Luís Milla, Dani García-Lara, Víctor Sánchez del Amo, Isidoro San José o l'expresident Ramón Calderón. Tots ells han parlat del duel contra els barcelonistes de diumenge a les 16.15 hores i tots coincideixen que el Madrid no arriba en un bon moment: «És un bon moment per a què l'equip doni un canvi de joc i de moral», ha assegurat Pavón. San José ha assegurat que «no s'arriba en un bon moment i el Barça acaba de jugar un magnífic partit, pot passar qualsevol cosa», sense oblidar que «la confiança del Madrid està una mica tocada però que millor que guanyar al Camp Nou per recuperar-la», assegura Sánchez del Amo.

 

La figura de Lopetegui

Inevitablement tots han parlat sobre el discutit entrenador merengue: «Sóc defensor que els contractes es compleixin, cal donar marge de confiança», afirma San José. Per la seva banda, Alfonso ha afirmat que un possible relleu «no beneficiaria, entenc que hi ha marge de confiança i espero que no hi hagi una destitució però és un escenari molt factible (si es perd al Camp Nou)». Del Amo ha dit que els entrenadors «necessitem temps per implantar els sistemes en els equips per a què es vegi en els resultats».

 

Víctor Sánchez del Amo ha defensat la feina de Julen Lopetegui | Laia Solanellas

 

La rajada de Ramón Calderón

L'autèntic protagonista del bàndol madridista durant el matí ha estat l'expresident Ramón Calderon. El màxim mandatari previ al retorn de Florentino Pérez ha carregat durament contra l'actual president blanc: «El Madrid nota l'absència de Cristiano, substituir 50 gols és molt difícil, ha estat un error històric. Nosaltres fitxem per capricis i impulsos, no hi ha un director esportiu, el president és l'únic responsable de l'àrea esportiva, sap construir ponts però no equips, és diferent».

 

Calderón també ha afirmat que té clar que Mourinho tornarà a la banqueta del Madrid: «Tornarà segur, no sé quan. M'aposto que en un any o un any i mig, està al Madrid. Tornarà quan no sigui al Manchester United». Pots veure totes les declaracions de les personalitats madridistes en els següents vídeos.

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris