Manolo Reina només contesta a les preguntes del seu advocat en el judici del Saragossa-Llevant

Ha estat l'únic investigat que no ha volgut contestar al Fiscal | També ha declarat l'exdavanter grana Uche
Manolo Reina ha participat avui en el judici del Saragossa-Llevant | Joan Alfons López

 

Continua el judici pel partit entre el Reial Saragossa i el Llevant la temporada 2010-2011. En la jornada d'aquest divendres, dos exjugadors del Gimnàstic de Tarragona han acudit al judici, ja que formaven part dels conjunts afectats: Manolo Reina, al Llevant, i Ike Uche, al Saragossa. L'exporter ha estat protagonista en negar-se a contestar les preguntes del fiscal i només ho ha fet a les del seu advocat. 

 

L'actual porter del Mallorca ha negat rebre o tenir coneixement que es fes algun tipus d'oferiment per part del Reial Saragossa i ha assegurat que el partit va ser «molt disputat» i «bastant dur».

Posa en dubte l'informe d'Hisenda

Reina ha estat contundent en el judici i només s'ha prestat a contestar les preguntes del seu advocat. En aquest sentit, ha posat en dubte les conclusions extretes de l'informe de l'Agència Tributària. «És fals que tingués menys extraccions després del partit —com diu l'informe—. Vaig extreure nombroses quantitats mitjançant la targeta en caixers d'un altre compte. Vaig extraure 4.600 euros en els 141 dies posteriors al partit. Els 141 dies anteriors al partit vaig traure 6.190 euros. Només 300 euros menys al mes. La diferència és ridícula», ha explicat Reina. 

 

Ike Uche, al banc dels acusats

Abans de fer-ho Reina, han estat interrogats els exjugadors del Reial Saragossa, entre ells Ike Uche. Cap d'ells ha dit tenir coneixement de cap pagament per la compra de partits posat en qüestió i tots han negat que haguessin rebut pagaments en efectiu, en ser preguntats pel document que va firmar el capità Gabi en el qual apareixen suposats pagaments a determinats jugadors.