Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

Enrique Martín demana tres setmanes per veure el Nàstic que ell vol

Enrique Martín avisa que caldran tres setmanes per tenir el Nàstic que ell vol abans de la seva estrena davant l'Oviedo
Enrique Martín a la sala de premsa del Nou Estadi parlant dels primers dies com a tècnic | Joan Alfons López

 

El nou tècnic del Nàstic debutarà diumenge a les 12.00 hores davant el Real Oviedo al Nou Estadi després d'únicament poder dirigir el seu equip en quatre ocasions. Avui, després de la tercera sessió, el navarrès ha advertit que necessitarà un mínim de tres setmanes per tenir l'equip en les condicions òptimes per extreure-li el 100%: «En l'aspecte físic, tal com ens agrada tenir a nosaltres un equip, caldran tres setmanes. No significa que abans estigués millor o pitjor. Mentre s'ha de guanyar, no ens excusarem».

 

Molta conversa, bones sensacions'

El nou responsable de la banqueta també ha valorat positivament les primeres sessions amb els seus nous jugadors. S'ha trobat un vestidor receptiu i amb ganes de millorar: «El grup ha estat molt receptiu, han treballat bé, no volíem matxucar, volíem transmetre la nostra idea. He notat molta il·lusió i, de mica en mica, s'han incorporat uns jugadors que estaven tocats i altres, com Uche, estan pendents. Tot el grup és important i ningú és imprescindible».

 

Enrique Martín i Alfredo Sánchez conversen amb diferents jugadors de l'equip | Joan Alfons López

 

El tècnic de 62 anys ha mantingut durant aquests dies intenses converses amb diferents jugadors. Alfredo Sanchez, segon tècnic, també ha format part d'aquestes xerrades motivacionals allunyades de la pilota. I és que Martín té clar que cal fer una neteja de cap: «En aquesta arribada per a mi es bàsic netejar la ment, treure la brossa que el jugador pot tenir perquè les coses no funcionen i no es guanya. El jugador pensa massa i cal desembussar la ment, alliberar-se i que flueixin els valors que tenen»

 

L'Oviedo, un rival de nivell

Més enllà dels problemes del Nàstic, els grana rebran un Oviedo que vol tornar a les places de promoció d'ascens a Primera Divisió. L'equip on juguen els exgrana Mossa i Tejera visitarà Tarragona i segons Martín serà un matx on no faltarà intensitat: «Té una gran actitud, bons futbolistes, estan fent les coses molt bé i amb molt cap. La igualtat és molta, serà un partit molt competit i qui estigui més encertat s'endurà el triomf»

 

La plantilla s'ha exercitat aquest matí a les instal·lacions del Nou Estadi i demà repetirà escenari a partir de les 10.30 hores per tancar la preparació de l'encontre de diumenge a les 12,00 hores. Cal recordar que Enrique Martín patirà les baixes segures d'Ivan López, Arzo, Tete, Uche, Ramiro y Abraham, mentre que patirà el dubte d'un Javi Jiménez i d'un Josua Mejías que avui han provat durant l'entrenament les seves condicions per a competir. Jiménez sembla qui més opcions tindria per poder sortir en l'alineació. A tots aquests noms cal afegir un Fali que està sancionat després de veure la cinquena targeta groga a l'Anxo Carro de Lugo.

Comentaris