Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Comença la jornada d'eleccions municipals d'aquest 26-M

Martín vol fitxar: «M'agradaria que arribés algun jugador»

El tècnic del Nàstic reconeix que veuria amb bons ulls l'arribada d'algun reforç que pogués ocupar el lloc dels lesionats Arzo i Iván López
Enrique Martín dirigint un entrenament del Nàstic | Joan Alfons López

 

Enrique Martín vol fitxatges. Tot i que l'entrenador grana no ho ha demanat amb la boca ben oberta i cridant-ho als quatre vents, el navarrès sí que ha advertit aquest migdia que desitjaria acudir al mercat per ocupar les absències per lesions de César Arzo i Iván López: «Si realment hi ha la possibilitat, cosa que no sé si pot ser per aquestes lesions, sí que m'agradaria que arribés algun jugador. Quan hi ha un tema d'un jugador lesionat de llarga durada, el que és pretén és incorporar». Aquestes paraules han anat acompanyades ràpidament d'un missatge per al vestidor: «El que més m'interessa ara és que els que estem aquí es posin bé i la resta no està en les meves mans».

 

Entrenament a Salou amb ensurt per Luís Suárez

Els grana s'han exercitat aquest matí al Complex Esportiu Futbol Salou i ho han fet a un alt nivell d'intensitat que ha provocat que el colombià Luís Suárez hagi marxat cap a casa amb un fort cop a la cama: «Quan es va a un alt ritme, sempre hi ha el risc de patir cops. No pot ser que vinguem a l'entrenament a fer-nos mal però hem de tenir intensitat i quan tothom hi va de veritat, les lesions no es produeixen. Exigeixo i demano que tothom vagi de debò, competeixi i entreni acabant cansat per l'esforç realitzat. En la continuïtat de l'esforç està la millora», ha sentenciat Martín Monreal.

 

Fali i la ressaca d'Albacete

Enrique Martín ha provat aquesta setmana amb la possibilitat de fer jugar Fali de central. Avui no ha donat pistes al respecte però ha lloat les característiques del valencià: «Té molt caràcter i, de cara al grup, és important que hi hagi jugadors així». El tècnic nastiquer també ha demanat deixar enrere la mala imatge mostrada al camp de l'Albacete: «A veure si ens pensàvem que guanyaríem tots els partits. Hem jugat dos i n'hem guanyat un. Sembla que estigueu obsessionats amb Albacete. Abans que els jugadors hagin fet el ridícul, jo ho he fet mil cops i sé que se sent i sé que passades 48 hores, tot ha de desaparèixer. Un dia dolent el té qualsevol, serveix per baixar a la realitat i no mirar a un altre costat. Si és negre, és negre. Si és blanc, és blanc. No justificaré res».

 

El navarrès, que no podrà disposar dels lesionats Uche, Ramiro i Abraham per dilluns, ha tractat altres qüestions que pots escoltar en el següent reproductor.

 

ÀUDIO: Escolta les paraules d'Enrique Martín, tècnic del Nàstic

 

Comentaris