Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Veitio i Sosa, guanyadors de la Mitja Marató de Tarragona

José Manuel Veitio i Mireia Sosa s'han proclamat vencedors de la 27a edició de la Mitja Marató de Tarragona
La Mitja Marató ha travessat les principals vies de Tarragona | Tarragona Ràdio

 

El gallec José Manuel Veitio, membre de l'Atletismo Sar Vermu Petroni, ha tornat a ser el més ràpid a la Mitja Marató de Tarragona per segon any consecutiu aconseguit aturar el cronòmetre en la cursa celebrada avui amb un temps d'1 h 09 min i 7 s seguit per Xavi Garcia Insa (FACVAC) amb 1 h 11 min i 52 s i Miguel Caballero (LA SPORTIVA) que ha travessat la meta quan portava 1 h 12 min i 44 s de cursa.

 

En categoria femenina, l'atleta tarragonina Mireia Sosa (AA XAFATOLLS) ha estat la guanyadora amb un temps d'1 h 24 min i 14 s, seguida per Eva Morraja (RUNNING ZARAGOZA) que ha arribat quatre minuts més tard, és a dir, completant la cursa amb 1 h 28 min i 57 s. El podi l'ha completat Cristina Polanco amb 1 h 29 min i 12 s.

 

Salvat i Carrión, guanyadors de la cursa de 10 km

Pel que fa a la cursa de 10 quilòmetres, el guanyador masculí ha estat Isaac Salvat amb un temps de 34 min i 5 s, seguit molt de ben a prop per Javier Jaimes que ha travessat la línia de meta amb 34 min i 12 s i el podi l'ha completat Jorge de Andrés amb 34 min i 22 s. En categoria femenina, la primera classificada ha estat Gisela Carrión amb un temps de 36 min i 22 s. Dos minuts després amb un temps de 38 min i 20 s ha arribat Marta Camps i Maria Neus ha completat el podi travessant la meta en 39 min i 28 s.

 

La cursa, per segon any consecutiu, ha dut el nom de Memorial Marbel Negueruela i per primer cop, aquesta 27a edició de la Mitja i la cursa de 10 quilòmetres ha sortit i arribat a l'Anella Mediterrània. En total, 1.880 corredors i corredores han participat en aquesta edició de la Mitja Marató i la cursa 10k.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris