Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Nàstic no descarta fitxar un migcampista ofensiu que estigui a l'atur

La direcció esportiva grana reconeix que, en el cas de voler fitxar algú, s'estudiaria la possibilitat d'incorporar un migcampista de perfil ofensiu

 

Arnal Llibert durant la roda de premsa d'aquest migdia | Gimnàstic

 

El Nàstic podria buscar un migcampista ofensiu per donar per tancada la plantilla. El director esportiu Arnal Llibert ha reconegut que poden fer aquesta incorporació si hi ha algun futbolista que reuneix els condicionants necessaris per poder formar part de la plantilla: «Potser ho valoraríem sempre que millori la plantilla. Si és per millorar, sí. Si no, no». Arnal, ha aprofitat la roda de premsa de presentació dels darrers cinc jugadors fitxats pel Nàstic per fer balanç del seu primer mercat de fitxatges al club grana: «Si alguna cosa s'ha fet bé, entre moltes altres, que s'han hagut de fer aquest any de forma accelerada ha sigut la planificació i la presa de decisions a l'hora de tenir fitxes lliures al primer equip. Crec que hem fet una molt bona feina, tenim tres places disponibles i una és d'extracomunitari».

 

 

Amb marge salarial per a un reforç

El director esportiu, diu que tenen una bona plantilla i que el temps els donarà la raó. Arnal Llibert, ha dit que han fitxat totes les posicions que calia reforçar i admet que segurament va faltar un jugador ofensiu del mig del camp: «El darrer dia es fa el fitxatge que es vol fer. Amb Fali al centre del camp i fitxant un home de pes com Albentosa, que l'han volgut equips de Primera, es decideix fitxar un central i així tenim quatre peces al mig del camp». El màxim responsable de la parcel·la esportiva del Nàstic, diu que disposen de massa salarial per realitzar una incorporació i tres fitxes per fer algun moviment més. Té clar que no fitxaran per fitxar, però sí que assegura que podrien buscar un pivot ofensiu que estigui lliure: «Possibilitats n'hi ha moltes, molts mercats estan oberts i molts jugadors estan lliures».

Comentaris