Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Nàstic cedeix Tete Morente al Lugo d’Emilio Viqueira

El Nàstic anuncia la cessió de Tete Morente al CD Lugo fins a finals de temporada. El conjunt gallec té una opció de compra si volen incorporar el jugador en propietat
Tete Morente a la zona mixta del Nou Estadi | Joan Alfons López

 

El Nàstic de Tarragona segueix alleugerint la plantilla d’aquesta temporada. Després de tancar sis incorporacions per reforçar l’equip, els tarragonins han accelerat el capítol de sortides i avui s’ha anunciat l’adéu de Tete Morente. El fins ara futbolista del primer equip s’incorpora a la disciplina del Club Deportivo Lugo fins a finals de temporada.

 

L’interès de Viqueira

El conjunt gallec, que té a Emilio Viqueira com a director esportiu, ja va mostrar interès en fer-se amb els serveis del futbolista andalús durant l’estiu però aleshores Tete Morente estava cridat a ser un jugador amb pes a l’equip. La primera mitja temporada, on ni els resultats ni el rendiment del futbolista han arribat, ha provocat que la seva presència hagi perdut força i sigui, en aquest mercat d’hivern, un jugador prescindible.

 

La clàusula de la por, present

El Nàstic ha acceptat la cessió al Club Deportivo Lugo fins a finals de temporada incloent-hi, entre altres, dues condicions. La primera, afegir una opció de compra pel futbolista. Si els gallecs estan contents amb el rendiment de Morente a finals de temporada, pagant una xifra determinada en l’acord entre els clubs, aquest podrà incorporar-se a la disciplina del Lugo en propietat. La segona condició és la famosa ‘clàusula de la por’, afegit de l’acord que impedirà Tete Morente jugar el partit de tornada al Nou Estadi, matx corresponent a la darrera jornada de lliga que es preveu per al 8 o 9 de juny.

 

Enrique Martín explica la seva titularitat contra el Tenerife

Hi ha quelcom que ha sobtat molt en dues de les sortides que s’ha produït aquesta setmana. Tete Morente i Manu del Moral, ja jugadors del Lugo i del Rayo Majadahonda, van ser titulars amb el Nàstic a l’Heliodoro Rodríguez López i, uns dies després, deixen el club. Qüestionat per aquest tema a la sala de premsa del Nou Estadi, l’entrenador grana Enrique Martín ha afirmat que «ells entrenaven amb normalitat, va ser una decisió totalment meva, vam dir que mentre els jugadors estiguin entrenant bé, puc comptar amb qualsevol en qualsevol moment. Estem en un mercat on passen tot mena de coses. El club té ara la possibilitat de fer altres coses i entén que aquestes sortides es poden produir i no passa res. Entenia que havien entrenat bé i que podien optar a jugar, a més també teníem alguna baixa».

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris