Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Nàstic i CaixaBank, de la mà fins al juny del 2020

El conjunt grana i l'entitat financera signen la renovació del contracte de patrocini per aquesta temporada i la pròxima
Andreu i Masana després de signar l'acord de renovació entre ambdues entitats | Gimnàstic

 

El Nàstic i CaixaBank seguiran vinculats. Ambdues entitats han arribat a un acord per allargar el vincle de patrocini que el banc té en el conjunt grana per aquesta temporada i la pròxima, estenent així una vinculació que està vigent des de l'any 2010. Amb aquest nou lligam, CaixaBank es converteix en 'partner' oficial i soci financer del Nàstic.

 

El president grana Josep Maria Andreu i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han signat aquest nou acord, que vincularà a ambdues entitats fins al juny del 2020. Andreu ha manifestat que «aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament», mentre que Masana també ha destacat la importància d'aquest acord gràcies al qual «l'entitat donarà suport al Nàstic dues temporades més. Aquest patrocini suposa un impuls a l'estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l'esport i per Tarragona».

 

Amb motiu de la nova vinculació segellada entre el Nàstic i CaixaBank, l'entitat financera disposarà d'un paquet de contraprestacions en concepte de drets d'imatge, visibilitat de marca a les diferents instal·lacions esportives del club així com presència a la publicitat, comunicacions i documents comercials del conjunt grana en els seus diferents canals oficials. Al mateix temps, l'entitat financera disposarà de serveis preferencials per a clients com paquets d'hospitalitat, experiències exclusives consistents en disputar un partit a les instal·lacions oficials del club o l'assistència a esdeveniments privats per a conèixer als jugadors de la primera plantilla o merchandising oficial.

 

Suport a l'equip Nàstic Genuïne

Des de l'Obra Social "la Caixa", l'entitat financera dona suport a l'equip Nàstic Genuïne integrat per persones amb discapacitat intel·lectual. Caixabank col·labora amb la competició Champions Genuïne, que organitza el Nàstic en col·laboració amb el MIC, i que va reunir en la primera edició al Nou Estadi als equips amb Discapacitat Intel·lectual (DI) de l'Ajax FC, el Tottenham Hotspur FC, el Levante UD, el Valencia CF, el Villarreal CF i el mateix Gimnàstic de Tarragona.

 

CaixaBank va impulsar fa set anys una estratègia adreçada a convertir-se en el banc dels equips de futbol. Actualment CaixaBank manté acords amb setze equips de futbol de Primera Divisió i quinze equips de Segona Divisió. Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats i ha finançat 35.000 abonaments.

Comentaris