Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

ATENCIÓ

Llaços grocs i pintades en seus, algunes de les incidències del matí electoral a Tarragona

El Nàstic, triat per formar part de la Comisión Delegada de LaLiga

El club tarragoní és un dels sis votats pels altres representants de la categoria i formarà part de la comissió juntament amb clubs com el Dépor, el Cádiz o la UD Las Palmas
El Nàstic formarà part de la Comisión Delegada de la Liga durant dos anys. | Joan Alfons López

 

El Gimnàstic de Tarragona ha estat escollit per formar part de la Comisión Delegada de la Liga durant aquest el cicle 2018/2020. El club ha estat un dels sis votats per la resta de representants de la categoria, i passarà a formar la Comisión amb el Real Club Deportivo de la Coruña, el Cádiz Club de Futbol, la Unión Deportiva Las Palmas, l'Agrupación Deportiva Alcorcón i la Unión Deportiva Almería.

 

La Comisión Delegada és l'òrgan que representa els 42 clubs de futbol professional, vint de LaLiga i 22 de LaLiga123, i s'encarrega de la gestió de qüestions tan importants com el reglament de drets de televisió, les normatives o les decisions estratègiques de LaLiga. A més, en les reunions de la Comisión Delegada es fa un seguiment més constant de l'activitat de la competició i també s'obren expedients, es negocien convenis o es recomanen criteris per l'elaboració dels pressupostos.

 

Presidida per Javier Tebas, president de LaLiga, la Comisión Delegada compta amb dos vicepresidents, un de cada categoria: Clemente Villaverde, de l'Atlètic de Madrid, i Victor Manuel Martín, del Club Deportivo Numància. A més, té sis vocals a cada categoria. A Primera Divisió ho són el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, el Reial Betis, el Llevant, el València i el Villareial; mentre que a Segona Divisió ho són els anomenats prèviament. Els clubs i SAD hauran de designar un membre titular i un suplent perquè prenguin immediatament possessió del càrrec de vocals.

 

S'havien de cobrir les vacants que havien deixat el Rayo i el Valladolid

La reunió de la Comisión Delegada es va dur a terme ahir, amb l'objectiu de cobrir les vacants que s'havien produït en els vocals de Segona Divisió amb els ascensos del Reial Valladolid i el Rayo Vallecano. El Dépor i la UD Las Palmas, els dos clubs que han baixat de categoria, ocupen els llocs d'aquests dos clubs. Mentrestant, l'Alcorcón, el Cádiz i l'Almeria han repetit en l'assignació, i el Tenerife ha deixat el lloc al Nàstic.

 

A la màxima categoria, crida l'atenció que la Comunitat Valenciana representa la meitat dels vocals, amb tres clubs. I és que el Llevant, juntament amb el Betis, han aconseguit més suports per fer-se amb els llocs del Sevilla i l'Eibar.

Comentaris