PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

El Nàstic, triat per formar part de la Comisión Delegada de LaLiga

El club tarragoní és un dels sis votats pels altres representants de la categoria i formarà part de la comissió juntament amb clubs com el Dépor, el Cádiz o la UD Las Palmas
El Nàstic formarà part de la Comisión Delegada de la Liga durant dos anys. | Joan Alfons López

 

El Gimnàstic de Tarragona ha estat escollit per formar part de la Comisión Delegada de la Liga durant aquest el cicle 2018/2020. El club ha estat un dels sis votats per la resta de representants de la categoria, i passarà a formar la Comisión amb el Real Club Deportivo de la Coruña, el Cádiz Club de Futbol, la Unión Deportiva Las Palmas, l'Agrupación Deportiva Alcorcón i la Unión Deportiva Almería.

 

La Comisión Delegada és l'òrgan que representa els 42 clubs de futbol professional, vint de LaLiga i 22 de LaLiga123, i s'encarrega de la gestió de qüestions tan importants com el reglament de drets de televisió, les normatives o les decisions estratègiques de LaLiga. A més, en les reunions de la Comisión Delegada es fa un seguiment més constant de l'activitat de la competició i també s'obren expedients, es negocien convenis o es recomanen criteris per l'elaboració dels pressupostos.

 

Presidida per Javier Tebas, president de LaLiga, la Comisión Delegada compta amb dos vicepresidents, un de cada categoria: Clemente Villaverde, de l'Atlètic de Madrid, i Victor Manuel Martín, del Club Deportivo Numància. A més, té sis vocals a cada categoria. A Primera Divisió ho són el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, el Reial Betis, el Llevant, el València i el Villareial; mentre que a Segona Divisió ho són els anomenats prèviament. Els clubs i SAD hauran de designar un membre titular i un suplent perquè prenguin immediatament possessió del càrrec de vocals.

 

S'havien de cobrir les vacants que havien deixat el Rayo i el Valladolid

La reunió de la Comisión Delegada es va dur a terme ahir, amb l'objectiu de cobrir les vacants que s'havien produït en els vocals de Segona Divisió amb els ascensos del Reial Valladolid i el Rayo Vallecano. El Dépor i la UD Las Palmas, els dos clubs que han baixat de categoria, ocupen els llocs d'aquests dos clubs. Mentrestant, l'Alcorcón, el Cádiz i l'Almeria han repetit en l'assignació, i el Tenerife ha deixat el lloc al Nàstic.

 

A la màxima categoria, crida l'atenció que la Comunitat Valenciana representa la meitat dels vocals, amb tres clubs. I és que el Llevant, juntament amb el Betis, han aconseguit més suports per fer-se amb els llocs del Sevilla i l'Eibar.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris