Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

ATENCIÓ

Llaços grocs i pintades en seus, algunes de les incidències del matí electoral a Tarragona

El Nàstic defensa el treball realitzat en el mercat de fitxatges

El club grana realitza una entrevista al director general Arnal Llibert per enviar un missatge cap a un nerviós entorn incipientment crític

 

El Nàstic vol enviar un missatge a l'entorn. El club grana és conscient que l'inici de la temporada no ha estat el desitjat, coneix les principals corrents d'opinió de les xarxes socials i veient el caliu crític que ha generat l'equip després de sumar només un punt dels nou jugats ha decidit realitzar un vídeo amb diferents extractes d'una conversa mantinguda amb Arnal Llibert, director esportiu nastiquer.

 

En l'entrevista, realitzada pels mitjans oficials del club, el gironí defensa la tasca realitzada aquest estiu: «Podem dir que hem complert al que ens vam comprometre amb l'arribada d'aquesta nova direcció esportiva. Una d'elles era la premissa de l'entrenador de tenir una plantilla curta per donar oportunitats als jugadors del filial i l'altra era tenir tres fitxes lliures, amb una plaça d'extracomunitari i uns diners que serveixin per fer un o dos fitxatges en cas que fos necessari fora de termini».

 

Defensa a ultrança de la plantilla

Arnal ha volgut lloar la plantilla que José Antonio Gordillo disposarà en aquesta primera volta de lliga destacant que és una «plantilla molt compensada en jugadors per línia i posició. I sobretot en les dues àrees». El director esportiu ha picat alt assegurant que «tenim una de les porteries més ben cobertes de la categoria, una defensa que es pot dir que té un nivell de Primera Divisió amb jugadors com Iván López, Albentosa, Arzo, Abraham, Djetei, Javi Jiménez, Josua i Cadamuro, jugadors amb nivell alt i una davantera amb gol i experiència però amb ganes de treballar i seguir donant alegries i un mig del camp que està molt ben compensat amb jugadors de banda que són compatibles en aquestes posicions».

 

Destacant la coherència

Si alguna paraula ha repetit Arnal Llibert des de la seva arribada a Tarragona és el mot coherència. En aquesta ocasió, tampoc ha fallat: «Fer bé les coses i amb coherència és molt important per assentar les bases d'un projecte, crec que podem estar orgullosos. Tenim una plantilla compensada i bona, crec que ho podem demostrar. S'han fet les coses bé des de l'arrel, en la part de gestió i en la part econòmica». A més, Arnal ha enviat un missatge a l'entorn: «Hem d'estar orgullosos de la plantilla que s'ha pogut confeccionar tot i els canvis que hi ha hagut i de les moltes turbulències que puguin semblar que hi ha des de fora».

Comentaris