Ramiro i Iván López reben l’alta mèdica

Els jugadors del Nàstic ja no formen part de la infermeria grana després de mesos sent habituals en els informes mèdics dels tarragonins
Ramiro Guerra ja té l'alta mèdica | Gimnàstic

 

La infermeria del Nàstic s’està buidant i actualment només hi ha dos futbolistes del primer equip lesionats després que Ramiro Guerra i Iván López hagin rebut l’alta mèdica un cop superats els problemes que els han mantingut lluny dels terrenys de joc durant els darrers mesos. El lateral cedit pel Llevant va patir una lesió al genoll esquerre a principis de temporada i va ser intervingut del menisc extern dret el passat 11 d’octubre.

 

Per la seva banda, Ramiro Guerra va començar amb mal peu la seva estada a Tarragona. El futbolista es va lesionar en un dels primers entrenaments amb l’equip a l’agost, patint un trencament fibril·lar en el recte femoral dret. El problema de l’uruguaià semblava quedar en l’oblit quan va poder debutar davant l’Almeria el 24 de novembre però el 2 de desembre, en l’escalfament del matx a Sòria, va tornar a lesionar-se al recte anterior de la cama dreta.

 

Alta mèdica, no esportiva

Que els jugadors no apareguin en l’informe mèdic no significa que puguin tornar a jugar aquest pròxim cap de setmana. Els doctors Paco Rubio i Juan Diego Párraga li han donat l’alta mèdica perquè ja no hi ha problema físic però, després de tants mesos fora de la competició, els futbolistes no estan al nivell dels seus companys i necessitaran un temps per poder entrar en els plans d’Enrique Martín.

 

Iván López ja té l'alta mèdica i espera rebre l'esportiva en les pròximes setmanes | Gimnàstic

 

Aquells que no podran jugar perquè encara estan lesionats són el migcampista Javi Márquez i Sebas Coris. El primer va patir una fractura d’estèrnum el passat dilluns per culpa d’un accident de trànsit mentre que el segon passarà per quiròfan la setmana vinent per posar punt final als seus problemes de lumbàlgia. Tenint en compte que falten tres mesos per acabar la temporada, serà difícil tornar a veure en acció al futbolista cedit pel Girona.