Quatre fitxatges, l'objectiu del Nàstic en el mercat d'hivern

El Nàstic té decidit tancar quatre fitxatges en el pròxim mercat d'hivern que siguin capaços de millorar el nivell de l'equip, fer millors els actuals futbolistes i salvar-se
Enrique Martín veurà reforçat el seu equip aquest mercat d'hivern | Joan Alfons López 

El Nàstic de Tarragona prepara el camp de batalla per al mercat de fitxatges que s'obrirà el pròxim mes de gener amb l'objectiu de reforçar molt encertadament l'equip per tenir opcions a aspirar a la permanència a finals de temporada. Els tarragonins, que compten amb la presència d'Antonio Prieto com a reforç en la secretaria tècnica, ja tenen el primer informe d'un dels nous responsables de la parcel·la esportiva. Aquest, segons ha avançat Tarragona Ràdio, parla de reforçar la defensa en la posició de central i carriler, a banda de portar un jugador de mig del camp.

L'informe de Prieto

Aquest ha estat el primer anàlisi que Prieto, encarregat de configurar una plantilla competitiva en aquesta finestra de fitxatges, ha posat damunt la taula. El nou assessor esportiu ha posat posicions i fins i tot noms que no han transcendit. Dos defenses centrals, un carriler i un migcampista ofensiu són els moviments previstos. Tot i que tampoc no es tanquen a poder fer més moviments si el mercat i l'economia nastiquera ho permeten.

Prieto no només treballa per les arribades, també ho fa per alleugerir fitxes i massa salarial. És per això que el Consell també té un llistat de quatre o cinc jugadors que podrien abandonar la disciplina del Nàstic, algun fins i tot podria anar de moneda de canvi en alguna operació d'entrada. Noms com el de Cadamuro, Dumitru, Omar o Abeledo tenen molt complicada la seva continuïtat a la disciplina grana a partir del primer de gener.

Quatre arribades a les quals cal sumar-hi a Imanol García, que ja va arribar la setmana passada per ocupar la fitxa de César Arzo. García, va debutar dissabte davant l'Almeria i està convençut que sortiran de places de descens. Cal recordar que, a hores d'ara, la direcció esportiva disposa de tres fitxes lliures al primer equip, alguna de les quals podria ser utilitzada pels jugadors amb dorsal del filial que compten en els plans del tècnic Enrique Martín però que no tenen tot el protagonisme desitjat per evitar problemes legislatius.

"Joan Oliver es resisteix a la venda total del CF Reus" "Javi Ramos, preparador físic del Nàstic: «Qui no desisteix, aconsegueix el premi»"