ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

El Nàstic presenta les noves samarretes per a la temporada 2018-2019

La novetat de la primera equipació és el coll i de la segona el color verd llampant per davant i negre per darrere

Ja són oficials. El Gimnàstic de Tarragona ja ha presentat les equipacions que utilitzarà aquesta temporada 2018-2019 a la Lliga 1|2|3. La primera samarreta, grana, presenta novetats en el coll i, la segona, aquest any amb un color verd llampant per davant i la part de darrere de color negre, amb detalls platejats a les mànigues. Està previst que les dues equipacions del Nàstic es posin a la venda el mes d'agost a la Botiga i Museu de l'Avinguda Catalunya.

 

La primera equipació del Nàstic 18-19, grana amb detalls blancs

La primera samarreta del Nàstic durant la temporada 2018-2019 serà de color grana amb novetats en el coll de la samarreta. A més, els detalls de l'equipació són de color blanc, tant les fletxes de les mànigues de la marca Hummel, com la línia a banda i banda de la samarreta.

 

En aquest sentit, el Gimnàstic de Tarragona estrenarà aquesta primera equipació en el Trofeu Ciutat de Tarragona contra el Saragossa, que es jugarà al Nou Estadi aquest dissabte 28 de juliol.

 

A més, després de conèixer el nou calendari de la temporada 2018-2019 del Nàstic, estrenaran aquesta samarreta en el primer partit de Lliga contra el CD Tenerife, el dilluns 20 d'agost a les 20 hores.

 

Cèsar Arzo i David Rocha han estat els encarregats de presentar les noves samarretes del Nàstic. | Gimnàstic de Tarragona

 

La samarreta suplent del Nàstic 18-19, verd llampant i negre

Aquest any el Gimnàstic de Tarragona, quan no pugui utilitzar l'equipació grana, ho farà amb una samarreta d'allò més extremada. La part del davant de la samarreta és de color verd llampant i la part del darrere i les mànigues són de color negre.

 

A més, a les mànigues els detalls de la marca són de color platejat i també hi ha una ratlla del color verd llampant. El primer partit que utilitzaran aquesta samarreta serà contra l'Olot, el pròxim dimecres 1 d'agost.

 

Així doncs, aquesta samarreta és la que utilitzarà el Nàstic en els seus desplaçaments quan jugui fora de casa i els colors grana de la primera equipació coincideixi amb la de l'equip que visiten. En aquest sentit, quan juguin contra Mallorca, Osasuna o Numància, són alguns dels encontres que utilitzaran la samarreta verd llampant i negre.