Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

El Nàstic es reunirà dilluns per destituir Gordillo

El Consell d'Administració grana es reunirà dilluns a la tarda per tractar el futur esportiu. Si es compleix amb l'ultimàtum, Gordillo serà cessat i es buscarà nou tècnic
Josep Maria Andreu ha parlat després de la derrota a Lugo | Joan Alfons López

 

Fins dilluns a la tarda. Aquest és el període de temps que podria tenir José Antonio Gordillo per continuar dient que és l'entrenador del Nàstic. El Consell d'Administració grana té previst reunir-se durant la tarda de demà a les instal·lacions del Nou Estadi per confirmar el relleu a la banqueta que es deixava entreveure durant aquesta setmana amb les reunions del president Josep Maria Andreu amb el tècnic i la plantilla.

 

Andreu, dolgut i entristit a Lugo

El president Josep Maria Andreu ha confirmat després de la derrota a Lugo que «tenim previst reunir demà el Consell per decidir que hem de fer, estem tristos, avui era un dia important per intentar reaccionar. Tots sabíem que veníem a guanyar i no ho hem aconseguit. Estem tots molt tocats», explicava el màxim mandatari nastiquer. Andreu ha afirmat que «el Consell haurà d'analitzar aquesta situació que estem vivint i que no ens mereixem. Crec que tenim una bona plantilla i que no tenim sort, hem d'intentar canviar la situació». Andreu ha argumentat que «només hi ha un anàlisis possible, juguem partits i no guanyem ni sumem, és la llei del futbol. Si no sumes punts, estàs últim».

 

Aquestes paraules només fan que refermar la sensació que el Consell d'Administració acordarà demà dilluns la destitució de José Antonio Gordillo per apostar per l'arribada d'un nou tècnic que capgiri aquesta situació. El president dels tarragonins ha apostat també per defensar els futbolistes i la imatge que han ofert sobre la gespa: «No he vist apatia, no puc recriminar res als jugadors. La lluita i l'entrega ha estat màxima, igual que els tècnics. Hi ha màxim compromís però no surten les coses. Quelcom està fallant, és una llàstima. Arribem i no marquem i si insisteixes, ha d'acabar entrant».

 

Escolta les paraules de Josep Maria Andreu, president del Nàstic

 

 

Encara no hi ha hora definida per a la reunió del Consell d'Administració, una reunió que es preveu que es realitzi a les instal·lacions de la Budallera. Les conseqüències de la trobada nastiquera i les primeres valoracions posteriors a la mateixa es podran escoltar en directe a la sintonia de Tarragona Ràdio en un programa especial per seguir el futur esportiu del conjunt grana.

Comentaris