Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Nàstic, amb Barça, Madrid i Atlético per donar exemple de voluntariat

L'entitat tarragonina forma part del Congrés Internacional Voluntariat i Esport i és convidat a participar al costat de les tres potències futbolístiques estatals
Foto durant l'exposició del 'Voluntariat Grana' | Gimnàstic

 

El Club Gimnàstic de Tarragona ha format part del Congrés Internacional Voluntariat i Esport que s'ha celebrat aquest dijous a l'Aula Magna de la Facultad de Ciencias de la Actividad Fisica y del Deporte de la Universitat Politècnica de Madrid. L'entitat tarragonina, convidada juntament amb el Futbol Club Barcelona, el Real Madrid i l'Atlético de Madrid, ha format part d'un esdeveniment organitzat per Fundación LaLiga i la Plataforma del Voluntariado de España.

 

L'objectiu d'aquesta reunió ha estat el d'exposar experiències sobre temes de responsabilitat social corporativa sota el títol "En juego el compromiso con los demás". Davant la presència de nombroses personalitats d'àmbit nacional i internacional, el club grana ha explicat un projecte 'Voluntariat Grana' que va néixer a partir d'una altra acció social i exitosa, la creació del Nàstic Genuine.

 

Un exemple a seguir

Jose Maria Andreu Solé, responsable de Màrqueting i Marca, i Lluís Fàbregas, director general, han estat els representants de l'entitat. Andreu s'ha encarregat de presentar la tasca desenvolupada durant els últims anys en el Voluntariat Grana, que ha ajudat i participat activament en grans esdeveniments com la Champions Genuine i una de les fases de la primera edició de LaLiga Genuine.

 

Amb més de 300 persones participant activament avui en dia, el Voluntariat Grana és un actiu del Nàstic i tots els seus seguidors, els quals, de manera desinteressada donen suport en les principals accions de responsabilitat social corporativa que porta a terme el Club en el calendari anual d'actes i accions solidàries. Aquest 2018, un any més, Tarragona serà l'epicentre de LaLiga Genuine en la fase inicial del campionat de cara a la temporada 2018-2019 i ja confirmada com a seu fixa. El Voluntariat Grana tornarà a col·laborar en què el futbol i els valors de l'esport estiguin presents en la millor competició Genuine del món.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris