Neix el Gaudí Reus Golf Club, un projecte renovat, original i allunyat d'estigmes

Aquest dijous al vespre es farà la inauguració oficial, i durant les dues primeres setmanes s'obriran les portes al públic amb classes gratuïtes d'inicació al golf
Responsables, fundadors i representants de l'Ajuntament a la presentació del Gaudí Reus Golf Club. | Gaudí Reus Golf Club
 

El Gaudí Reus Golf Club s'ha presentat aquest dimecres 7 de juliol al matí, en una roda de premsa on s'han mostrat les novetats, les línies a seguir i les intencions d'un nou club que vol esdevenir referència a la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que té el suport institucional de l'Ajuntament, neix un model esportiu original que mesclarà esport, turisme i gastronomia en un entorn natural, i que, alhora, contribuirà a difondre la imatge d'Antoni Gaudí com a arquitecte universal nascut a la ciutat de Reus.

Portes obertes durant dues setmanes per desfer estigmes

Les instal·lacions del club, que han estat renovades per complet amb una inversió total de dos milions d'euros, s'inauguraran aquest dijous 9 de juliol en un esdeveniment obert a tothom a les set del vespre. En aquest sentit, en la roda de premsa, els responsables han destacat dos elements clau del projecte amb què volen desfer alguns estigmes associats a la pràctica del golf.

Concretament, el nou club desestima la idea que el golf és car i elitista. L'entitat assenyala que esquiar ho és més i que es pot jugar a golf des de ben petit fins passada l'edat de jubilació; i amb la intenció de començar la trajectòria de bona manera, obrirà les portes al públic durant dues setmanes oferint classes gratuïtes durant tot el dia per iniciar-se al golf. A banda, no es malgastarà aigua de rec, sinó que la que s'utilitzi provindrà de la depuradora. Alhora, en cas que sobri aigua dins la contractada, es donarà als pagesos.

El Gaudí Reus Golf Club vol trencar estigmes | Gaudí Reus Golf Club
 

El Club està renovant completament totes les instal·lacions

El Club Golf Reus vol englobar una experiència d'oci global basada en l'esport i amb un caràcter turístic en les seves activitats. És per aconseguir-ho, que s'han posat en marxa la renovació i la posada a punt de les instal·lacions i el camp de golf. Aquest ha estat actualitzat per situar-lo al primer nivell i atreure jugadors tant locals com internacionals. 

Com a novetat, la renovació inclou la creació d'un espai de FootGolf, un esport en creixement i de moda a tot el món que fusiona esport i golf. L'objectiu és introduir una pilota de futbol al forat del camp de golf amb el menor nombre de xuts possible. A banda d'això, s'ha renovat el camí d'accés amb asfalt, una renovació necessària; s'ha adquirit nova maquinària per cuidar les setanta hectàrees de gespa, s'ha instal·lat nou rec i s'ha replantat la zona desgastada dels camins. Per últim, hi haurà un bar i un restaurant nous amb una sala especial per a esdeveniments i actes culturals.

"Les noves promeses del Nàstic de Tarragona: 5 juvenils fan el salt" "El CP Calafell 20/21 pren forma: Presenta el nou entrenador i 2 incorporacions"