Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Olimpíada Escolar 2019 a Reus aposta per la continuïtat

La 37a edició de la cita esportiva dels centres educatius del Camp de Tarragona se celebrarà del 8 al 29 de març
La 37a edició ja escalfa motors | Joan Alfons López

 

La XXXVII edició de l'Olimpíada Escolar ja té dates assignades per a la seva celebració: del 8 al 29 de març del 2019. L'esdeveniment, que un cop més reunirà els diferents centres educatius del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre que hi desitgin participar, ja ha començat a escalfar motors per dur a terme una nova edició que se celebrarà íntegrament a Reus. Aquest matí s'han donat a conèixer els primers detalls de la 37a edició i s'ha anunciat que es mantindran les modalitats esportives, les condicions d'inscripció i el reglament vigent.

 

Tots aquells centres que vulguin formar-hi part, ja poden realitzar els tràmits pertinents fins al pròxim 21 de desembre al Consell Esportiu del Baix Camp. En aquesta edició, s'accepten les inscripcions en la categoria aleví (nascuts l'any 2007 o 2008) i en la categoria benjamí (nascuts el 2009 o 2010).

 

Inauguració, cloenda i altres detalls

El tret de sortida de la 37a edició de l'Olimpíada Escolar se celebrarà, un cop més, en les instal·lacions del Pavelló Olímpic Municipal. Serà, si no hi ha canvis, el pròxim 8 de març del 2019, deixant la cloenda per al dia 29 a les instal·lacions de la pista d'atletisme del Club Natació Reus Ploms. A més, l'organització ha proposat celebrar la cursa dels pares el mateix dia de la cloenda.

 

També s'ha confirmat el manteniment de l'Observatori dels Esportistes, grup d'alumnes dels diferents centres que tindran una participació activa en la inauguració, la cloenda i en l'elaboració d'un informe avaluador del desenvolupament de l'esdeveniment. La presència de la 'Targeta Verda' està confirmada, com també la del torneig Bàsquet 3x3 que se celebrarà el 9 i 16 de març entre els alumnes majors de 18 anys dels diferents centres participants.

 

Cal destacar que, un any més, el cartell escollit per promocionar l'Olimpíada Escolar es realitzarà mitjançant un concurs de dibuix entre els centres presents triant tres treballs dels alumnes nascuts entre el 2005 i el 2013. La data màxima de termini per presentar les propostes dels cartells finalitzarà el 19 de desembre a les 15.00 hores.

 

Llistat d'esports d'equip

Bitlles Catalanes: Plaça Patacada de Reus 

Hoquei 3 patins: Reus Deportiu 

Minibàsquet: Reus Deportiu, Club Natació Reus Ploms, Polilleuger Escola Ciutat de Reus 

Minihandbol: Polilleuger Escola Alberich i Casas de Reus 

Futbol sala: Pavelló Olímpic Municipal de Reus 

Futbol 7: Camps Municipals de La Pastoreta, Reddis, Districte Vè, Mas Iglesias, Estadi Municipal Annex i Camp Pare Manyanet de Reus 

Llistat d'esports individuals

Atletisme: Club Natació Reus Ploms 

Bàdminton: Polilleuger Escola Alberich i Casas 

Cursa familiar: Club Natació Reus Ploms 

Escacs: Institut Escola Pi del Burgar i una segona seu a determinar 

Gimnàstica Rítmica: Reus Deportiu 

Natació: Reus Deportiu 

Patinatge: Club Natació Reus Ploms 

Tennis: CT Monterols de Reus 

Tennis taula: Reus Deportiu i una segona seu a determinar 

Comentaris